It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Ny informasjon om festpremieren!

Det er mange som har lurt på detaljer rundt festpremieren som det i morgen tidlig selges billetter til. Nå har Oslo Kino lagt ut mer info på nettsiden sin:

EKSKLUSIV FESTPREMIERE

COLOSSEUM FREDAG 12. NOVEMBER KL 17:30

Det blir fakkeltog fra Frognerparken kl 17:00. Endestasjon er Colosseum som er totalt omgjort til magisk trollmannsverden for anledningen. Mange av skikkelsene fra filmene blir å møte, før man går inn i storsalen som også er full av overraskelser. Dette er en unik sjanse til å være blant de første i landet til å se Harry Potter og Dødstalismanene – del 1.

Billettene er altså i salg fra i morgen tidlig, så møt opp utenfor Colosseum senest 07.30! Billettene koster kr. 250,- og det er maks. 4 billetter pr. person i køen (så nei, man kan ikke kjøpe med for «en venn» i tillegg).

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Anonym sier:

  Har dere fått vite noe mer om det kommer noe skuespillere fra filmen?

 • MsJoplin sier:

  Siste info: De har ikke detaljene helt på plass, men mer info kommer så snart de har!

  :)

 • Anonym sier:

  Heey, kan ikkje vi som bur andre plassa enn på Østlandet også få sjanse til å sjå filmen før? Her ej bur e premiera kl sju om kvelden :)))) flott.

 • MsJoplin sier:

  Ja, det kan du jo spørre om. Oslo er vel valgt fordi det er hovedstaden, flest folk bor i området og kan dra nytte av tilbudet, og det er enklere (og billigere) å få stjerner hit. Vil jeg tro.

 • Anonym sier:

  Det skjønna ej jo sjølvsagt veldig godt! Men det e likevel dumt … :/ også blir det fryktelig vanskelig å reise dit for å kjøpe billetta ei stund før framsyninga, åso reise heim, og så reise dit igjen for å sjå framsyninga…. trist ! :/

 • Martin sier:

  For første gang i historien har Finnsnes Kino midnattspremiere på en Harry Potter-film (muligens for første gang uansett film), og det blir den 19. november. Finnsnes er en by i Midt-Troms med et innbyggertall på ca. 5000, så det viser jo at det bare er å ta initiativ til å få noe slikt til, så blir det gjort.

  Det er kanskje for sent å gjøre noe nå til DHP1, men du kan jo ta kontakt med din lokale kino et par måneder før DHP2, så kanskje dere får midnattspremiere der, dere óg!

 • MsJoplin sier:

  Så da dekker du midnattspremieren i Finnsnes for oss, Martin? :D

 • Anonym sier:

  Her he vore midnattspremiere før, på nesten alle dei andre HP-filmane, derfor synst ej det eso rart at dei ikkje he det dinne gongen, på en so etterlengta film… Midnattspremierene her he alltid vore en stor suksess! Men ej fe kontakte kinosjefen, kanskje det blir gjort noke :))


Legg igjen en kommentar

Valgfritt