This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Mark Williams og Evanna Lynch til Norge!

The Daily Prophet har i en pressemelding fra Sandrew Metronome fått bekreftet at det er Mark Williams og Evanna Lynch som kommer til Norge i forbindelse med førpremieren den 12. november! Williams og Lynch spiller henoldsvis Arthur Weasley og Luna Lovegood i filmene.

Det har tidligere vært spekulert i hvilke skuespillere som kunne være aktuelle for Norgesbesøket, og disse kommentarene bekrefter to ting: Ikke bare har mange av dere fått oppfylt ønsket deres, det ser virkelig ut til at vår sjefredaktør innehar en aldri så liten synsk evne.

Vi skal selvfølgelig være tilstede og dekke denne eventen, og håper vi får noen ord med skuespillerne!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt