After all this time? Always.

Colosseum blir ikke rammet av kinostreik

Fagforbundet og NHO ligger i mekling, og dersom partene ikke kommer til enighet blir det streik fra og med torsdag morgen. Dette har selvfølgelig vakt bekymring blant de av oss som skal på festpremieren av Harry Potter and the Deathly Hallows førstkommende fredag. Kinodirektør i Oslo Kino, Geir Bergkastet, sier til NRK at Colosseum ikke vil bli rammet:

«Ved Oslo Kino vil en streik føre til at vi må stenge fire kinoer, Klingenberg, Felix, Vika og delvis Gimle.»

Dersom en eventuell streik blir langvarig, vil dette kunne få konsekvenser for premieren neste fredag, spesielt i Tromsø kan dette gå utover kinogjengere som har billetter til Harry Potterfilmen. Geir Martin Jensen, administrerende direktør ved Aurora Kino i Tromsø, er allikevel optimistisk:

«Slik jeg ser det, står ikke partene så langt fra hverandre at det ikke skulle være mulig å møtes.»

TDP vil selvfølgelig følge saken, og oppdatere når vi vet noe mer om de aktuelle kinoene.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt