Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Still OSS spørsmål om Harry Potter

I morgen vil undertegnende, samt TDPs Lise Berit, besøke Aftenposten for å svare på spørsmål fra leserne.

Vi har vært så heldige å få lov til å se Deathly Hallows på pressevisningen i morgen tidlig, og kommer nok sikkert til å være høye på opplevelsen innen klokken runder 13.30! Send inn morsomme og interessante spørsmål, forhåpentligvis klarer vi å svare på dem også!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Inger sier:

  Dere har faktisk SETT den! Åh…jeg og vil!

 • MsJoplin sier:

  Ikke ennå da, to timer igjen :D

 • Espen sier:

  Er der her man stiller spørsmål ??

  jaja whateva :D men jo .. jeg har lest bøkerne også, så vet på en måte hva del 2 handler om også.. men så nettop harry potter 1 på tv’en, og noe gir ikke mening til meg.. Han kringle går jo hele filmen med voldemort i seg.. noe som også kan bety at voldemort får meg seg ting gjennom han. Men ja, kringle prøver jo å drepe harry når det er rumpeldunk, men så redder slur han.. vil ikke det egentlig får følger ovenfor slur? siden han jobber for voldemort i deathly hallows del 1 ? Gir liksom ikke mening. Alright, håper på et godt svar :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt