Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

Deathly Hallows var..

AMAZING!

Nå har jeg og Lise Berit rukket å summe oss litt etter pressevisningen av Deathly Hallows, samt nettprat hos Aftenposten, og forsøker å klore ned noen ord før vi farter videre til festpremieren i kveld.

Filmen startet med en Warner Bros-logo som rustet i stykker mens kameraet gikk gjennom det, som et frampek på hva som ville foregå  i de neste 2,5 timene. Dette er slutten. Herfra går det bare nedover med våre venner. Kutt direkte til magiministerens tale til befolkningen om at magidepartementet fortsatt stod sterkt, til tross for dystre tider. Perfekt.

Filmen hadde i begynnelsen et svært rolig tempo, men hadde ingen dødpunkter. Man merker umiddelbart hvor mye mørkere denne filmen er i forhold til de foregående. Omtrent halvveis snur tempoet, og vi går gjennom scenene veldig BAM-BAM-BAM, med besøket hos Xenophilius Lovegood og Malfoy Manor som høydepunktene. Filmen har færre comic relief-øyeblikk enn tidligere filmer, med unntak av en scene hvor Harry tester ut en lånt tryllestav. FANTASTISK. Ellers er det naturlig nok mange tårer, som kommer tettere og tettere jo nærmere slutten vi kommer. Dobbys avskjed var verdigheten selv.

Lise Berit kommenterer at man definitivt bør gå på toalettet før man ser filmen, da det spesielt er en scene som kan utløse det meste, haha! Heldigvis gikk ikke vannet hos noen av oss, men kvelden er ennå ung.. Uansett, vi gir filmen en klar 6′er!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Anke sier:

  Ååååååååh! Jeg gleder meg sååååå sinnsykt! Og jeg er selvfølgelig sjalu på festpremieren og alt det der! Her i Sør-Afrika får vi jo ikke filmen før 26. desember (det gjør fysisk vondt inni meg å måtte vente så lenge, på tross av at jeg ELSKER å være på eventyr og bo i Afrika!)

  Fant nettpraten på Aftenposten! Kjempekuuuult! Nyt festpremieren og please prøv å skildre stemingen senere her på the prophet! Ta bilder!!! Jeg håper virkelig jeg får nyte neste films festpremiere sammen med dere og alle andre herlige folk i Oslos Harry Potter-samfunn!

  All is well!

 • Rune sier:

  Gleder meg til filmen. Ser at en tullete anmelder i dagbladet ga den en 2er.

 • oda sier:

  åååååååååååååååååååååå, gleda meg kjempe mykje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Anonym sier:

  Ææææ…fikk autografen til Mark Williams og Evanna Lynch!!! :D

 • Anonym sier:

  Gleder meg sjukt mye! ;) Heldig dere som fikk vært på førpremiren og sett Mark og Evanna :( Ville så gjerne dit, men kunne ikke… bor for langt unna… :/

 • Inger sier:

  Jeg DØR! Dør av at jeg må vente i hele fire dager til før jeg får se filmen. Og DØR av at jeg absolutt ikke kan tillate meg selv å lese hva dere har skrevet om filmen før jeg selv har sett den, absolutt ingenting skal spoiles! Men smiler av fryd over at førsteintrykket er «AMAZING»! Jeg driter langt i hva Dagbladet synes, så lenge fansen liker den! :D

 • Anonym sier:

  Tok dere bilder fra festpremieren? Hvis dere har det kan dere legge ut bildene?

 • Anonym sier:

  Er det noen som har video fra festpremieren? :) Skulle gjerne likt å sett video å ^^

  Vet at Filmweb har lagt ut noen bilder fra premieren, og det er egentlig alt…så på bilde på filmweb at nrk intervjuet Evanna blant annet. Noen som vet om det intervjuet har vært på tv? Evt. gi link til netttv hvor det ligger?

 • Rune sier:

  J.K Rowling har sagt at hun synes dette er den beste filmen.

 • MsJoplin sier:

  Bilder blir lagt ut på mandag!

 • snapefan sier:

  Spennede. Skal se den på fredag GLEDER MEG!!!!!

 • Christian sier:

  Problemet for anmeldere flest, er at de ikke faktisk har lest bøkene, de skjønner ikke at en bokserie på 7 bøker ikke alltid kan være heseblesende action uten noe å fylle rommene mellom med. Jeg er godt fornøyd med at de har valgt å dele siste boka i 2 slik at de slipper å kutte scener som betyr så uendelig mye for konklusjonen. jeg koser meg mer med scener som faktisk gir deg et skikkelig innblikk i karakterene enn scenene der alle hiver spells og prøver å ta rotta på hverandre, det er ikke det som har gjort harry potter verdenen magisk, det er tross alt det enorme arbeidet som har blitt lagt i å gjøre verdenen troverdig, samtidig som den er totalt fremmed. Om de hadde laget en 4 timer dokumentar med harry og co som bare gikk gjennom alle sjappene i diagon alley og glana i butikk vinduer, hadde jeg sitti limt til skjermen. Så pføy..Kjedelig?….en film som faktisk utdyper litt historie rundt all slossinga?..neppe

 • Inger sier:

  Fine, fine, fiiiiiine filmen! :D


Legg igjen en kommentar

Valgfritt