Bless the children, give them triumph now.

Midnattspremieren nærmer seg…

… og nå er det litt under 3,5 time til Warner Bros-logoen vises på kinolerretet!

Forhåpentligvis sitter du trygt plantet i setet, med tryllestaven i ene hånda og popcornet eller godteposen i den andre. Kanskje har du kledd deg ut som Dobby? Kanskje du er en dødseter? Felles for dere alle er at dere er sitrende forventningsfulle, og helt klamme i hendene av spenning. Blir dette en bra film, mon tro? Pust dypt inn og senk skuldrene. Selvsagt er filmen bra – det er jo tross alt Harry Potter vi snakker om.

Ta masse bilder av folkemengden og de lekre kostymene og send vår vei! For oss stakkarer som ikke får blitt med denne gangen – vi vil gjerne dele opplevelsen med dere!

Jeg ønsker dere alle en fortreffelig kinoopplevelse, uansett om dere befinner dere i Oslo, Drammen, Trondheim, Hamar.. eller hvor det måtte være! KOS DERE!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Renate sier:

    Jeg skulle ta bilder for deg/TDP, men det var særs få i kostyme på Prinsen kino – jeg så en kar i morgenkåpe og et par med husskjerf, men det stoppet cirka der (håper ingen blir fornærma nå, jeg sto ikke akkurat og niskannet folkemengden for kostymer). Mangelen på applaus/hvining/plystring etc under og etter filmen får meg til å tro at ganske mange storfans hadde valgt å få med seg premieren på Nova i stedet for Prinsen.

  • Rune sier:

    Renate, Jeg var på Nova og der var det mange folk som komm i kostyme. Det var en fin stemning i salen med applaus og plystring.
    Det er som regel på Nova det er størst «happening» under premierer.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt