New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Konkurranse – Vinn “Harry Potter Filmmagi”!

Cappelen Damm har nettopp gitt ut boken Harry Potter Filmmagi, som de beskriver slik:

I denne forseggjorte utgaven får leseren en titt bak kulissene i en av de største filmsuksessene i Hollywoods historie. Bilder, klaffer, brev, en titt bak spesialeffektene og karakterene, intervjuer med skuespillerne og det kreative teamet bak filmserien.

Det er også blitt laget en trailer til boken:

Nå har DU sjansen til å vinne den norske utgaven av boken! Det eneste du trenger å gjøre, er å fortelle oss om ditt favorittminne fra Harry Potter-filmene – altså hva du husker best fra filmene (samme hvilken), og hvorfor akkurat denne (disse) scenen(e) er så minneverdig(e).

Svaret sender du til konkurranse@thedailyprophet.org – husk å oppgi navn og adresse. Svarfrist er 12. desember (så håper vi boken kommer frem til jul!). LYKKE TIL!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Mine minneverdige scenene er da Harry Potter fly p hippogifen i timen til Gygerid. Fra filmen Harry Potter og fangen fra azkaban. Den turen i skogen og ved sjøen er så nydelig også fantasik med alt den tenkologien i den scene og selve hippogirfen er alt! Den andre favorit scenen min er den kampen i depatemange i Harry Potter og føniksorderen. Da Harry og vennene slåss mot dødteterne for å få tak i den kula og når jeg snakker om det, den kjempe kule kampen med Humlesnurr og Voldemort. De effektene! Der snakker vi om alt det der! Flemmer, ild, vann, alt! Min tredige favoritt er i Harry Potter og mysterigekameret. Den slangen og de uttrulig effektene på den kjempe slangen. Mine favoritt scener er også fra alle rompeldunk kampene med disse ballene som kan fly og sopelimene og til tripundene. Så har vi tretrollmanstrureringen i Harry Potter og idbegert. De utforderingen.
  Dragene på utforderingen og det egge de vinner fra drangene og det vannfolka og laboriten! det er STORT, det alle fortil i Harry Potter filmene!

 • Jørgen sier:

  Blir det trukket en tilfeldig vinner av alle som deltar?

 • Anonym sier:

  Ååh så gøy, skal delta jeg :) Hadde vært fint å hadd den boka ^^

 • oda sier:

  skal delta…<3

 • MsJoplin sier:

  Husk å sende svaret til e-postadressen vi oppgir i innlegget!

  Vi trekker ut en tilfeldig vinner, siden vi ikke kan bestemme for noen hvilken scene i filmen som er den beste. Vi kommer til å skrive ned minnene deres i en senere post, så alle får se hva dere har skrevet!

  Boka er FANTASTISK, ønsker meg den til jul :))

 • Anonym sier:

  Er det bare en vinner?, eller trekker dere flere? :)

 • MsJoplin sier:

  Vi kårer kun en vinner.

 • [...] har ennå sjansen til å vinne boken, ved å delta i vår konkurranse! Siste frist 12. desember! Del dette [...]


Legg igjen en kommentar

Valgfritt