The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Hva med en Harry Potter-ferie?

Visit Britain sendte i dag ut en e-post hvor man blant annet kan vinne en tur til Harry Potters verden (Skottland). De har gjort i stand et kart over Storbritannia, hvor man kan finne kjente landemerker fra filmene. Her finner man blant annet flere steder fra Deathly Hallows:

- Mersey Tunnels i Liverpool, hvor Harry og Hagrid flyr på motorsykkelen på flukt fra dødsetere

- Freshwater West i Wales, hvor Shell Cottage befinner seg

- Piccadilly Circus i London, hvor trioen havner etter at de forflytter seg fra bryllupet til Bill og Fleur.

Dersom du derimot kun skal en tur til London, kan du hoppe på denne turen, som ser ut til å koste snaue 200 kroner. I tillegg må du ha et gyldig Oyster-kort. Dette er en gåtur hvor man er innom kjente steder fra filmene (inkludert kafeen hvor trioen blir angrepet i Deathly Hallows), tar en båttur på Themsen og er en tur ned på undergrunnsbanen. Fredager (kl. 19), lørdager (kl. 16) og søndager (kl. 10.30). Turen varer 2,5 time.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt