In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

Potter-stjerner ikke far til postkort-baby

Forvirret? Jeg også.

Postsecret.com er en nettside hvor man kan sende inn postkort med sine innerste hemmeligheter på. Disse postkortene blir altså skannet og lagt ut på nettsiden til alles fornøyelse, og utrolig mye morsomt, rørende og underfundig kan leses der!

Nå har altså en (sannsynlig) Harry Potter-fan sendt inn et kort. Dette kortet:

På kortet står det «En av disse mennene er faren til den mest fantastiske jenta i verden. Han har aldri møtt henne, og det kommer han heller aldri til å gjøre. Han husker sannsynligvis ikke navnet mitt engang.»

Mennene er, som dere ser, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, James og Oliver Phelps, Tom Felton, Jason Isaacs og Alan Rickman.

Dagbladet skriver i dag at flere av stjernene allerede har benektet farskapet, mens de samtidig har spredd bildet (og ryktene) videre. Tom Felton uttalte seg på twittersida si for å si at han kan «fjernes fra likningen», mens Oliver Phels på sin side sier at det er 100% sikkert at han ikke er faren.

Da gjenstår det bare fem menn da… Jason? Dan?

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt