It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Og vinneren av konkurransen ble…

Ved hjelp av random.org trakk vi et tilfeldig nummer blant deltakerne som hadde sendt inn sitt bidrag, og vinneren ble:

KAROLINE WITH FRA STAVANGER!

Karoline oppsummerte favorittøyeblikkene sine fra flere av filmene (det holdt med ett som krav til konkurransen, men morsomt med flere likevel), og her er hennes minner:

Philosopher’s Stone: Når Harry får vite at han er en trollmann. Dette er hysterisk morsomt – både i filmen og i bøkene. Vi blir introdusert for Gygrid, Dumlingene får gjennomgå.. Ja, det er rett og slett minneverdig.

Philosopher’s Stone: Når Harry og Ronny møter Hermine for første gang på toget. Lo meg skakk da Hermine var så arrogant mot Ronny, og hadde deres «tog-dialog» på hjernen i ukesvis.

Chamber of Secrets: Når Harry og Ronny møter Slur etter å ha kræsjet den flyvende bilen i treet. Slurs uttrykk er priceless.

Half-Blood Prince: Da Albus Humlesnurr døde. Dette er ikke et fint minne, men det gjorde så dypt inntrykk. Jeg gråt, gråt og gråt i kinosalen og i timevis etterpå (selv om jeg hadde lest boken flere ganger og var forberedt på dette). Dette gjorde sterkt inntrykk fordi jeg visste, gjennom bøkene, hvilket forhold det var mellom Harry og Albus, så det var rett og slett hjerteskjærende.

Half-Blood Prince: Da Ronny spiser kjærlighetskonfektene til Harry og blir «full». Hysterisk bra!

Deathly Hallows, del I: fra den siste filmen; Når det står mange Harry Potter’e på kjøkkenet hos Dumlingene. Veldig, veldig bra laget!

Vi gratulerer Karoline så mye med seieren, og håper hun vil like boka!

Vi kommer tilbake med flere av deltakernes minner, stay tuned!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Karoline W. sier:

    Tusen, tusen hjertelig takk! Jeg fikk boken i posten i dag – beste førjulegaven jeg kunne fått <3

    Når en har fulgt Harry Potter i 10 år er det umulig å velge kun èn favorittscene, og jeg har til og med begrenset meg i svaret jeg sendte :)

    Jeg ønsker dere alle en riktig fin jul, og gratulerer til sjefsredaktøren som har fått en sønn!

    Stor klem fra Karoline W.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt