In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

Ekstramateriale og norsk dato for Deathly Hallows- DVD på plass

The Daily Prophet har vært i kontakt med Warner Home Video Norge, som bekrefter at Harry Potter and the Deathly Hallows vil være tilgjengelig på DVD og Blu- ray i Norge fra 13. april. Om man klør i fingrene etter å få filmeventyret i hånda, kan man allerede nå forhåndsbestille filmen på internett, men den vil altså ikke være hos deg før den 13 april. Litt leting på internettet viser at DVD-en koster bare kr 99 hos platekompaniet.no, mens du må ut med 139 kroner hos dvdhuset.no. Tilsvarende priser for Blu- ray er kr 159 hos platekompaniet og kr 189 hos dvdhuset.

Av ekstramateriale vil man blant annet få se Dudley og Harry som tar hverandre i hånda og Ron som diskuterer radio med Mr. Weasley. Det vil også finnes mye annet knask, for eksempel historien om hvordan man laget Dobby og Creacher.

Kjøper du Blu- ray versjonen av filmen vil du få med deg en god del ekstra ekstramateriale på kjøpet. Dette inkluderer en løpekonkurranse mellom de tre hovedrolleinnehaverne, Daniel Radcliffes tolkning av andre Potter-personligheter da han spilte inn scenen med de syv Harryene og mye annen moro!

Ønsker du å lese mer om ekstramaterialet og også se hvordan coveret på DVD-en og Blu- rayen blir, kan du klikke deg inn hit på mugglenet.com.

Takk til Rune for tipset om ekstramaterialet!

Vi i The Daily Prophet beklager for øvrig liten aktivitet på siden den siste måneden og håper (og regner med) at vi vil oppdateres oftere fra nå av!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt