Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Bafta 2011

Søndag 13 Februar var det duket for den årlige Bafta Awards (British Academy of Film and Television Art) i London. ‘Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1′ var blandt annet nominert for Special Visual Effects og Make Up & Hair som forøvrig gikk til Incpetion og Alice in Wonderland. Allikevel vant Harry Potter-teamet den jeveste prisen av dem alle: Outstanding Contribution to British Cinema.

J. K. Rowling, David Heyman, Emma Watson og Rupert Grint var alle til stede under utdelingen, og du kan se den rørende takketalen til J. K. Rowling og David Heyman her. Klippet viser blandt annet en stor takk til alle som har hjulpet Harry Potter med å komme til live på skjermen, og det hele avsluttes med en «Take that Twilight»-kommentar.

Det har også blitt lagt ut klipp fra den røde løperen hvor vi blandt annet får se hva Rupert Grint tenker om at det nærmer seg slutten for filmene, Emma Watson takker alle de fantastiske medarbeiderne på Harry Potter-settet og J. K. Rowling sin takk til alle som har vært med på å gjøre bøkene hennes virkelige.

Vi i TDP gratulerer med en velfortjent seier!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt