He was probably the bravest man I ever knew.

Første klipp fra ‘Deathly Hallows – Part 2′

Tv-kanalen ABC viste torsdag kveld det første klippet fra del 2 av Deathly Hallows. I klippet, som er på godt over ett minutt, får vi se scener fra blandt annet slaget på Hogwarts og ferden til Gringotts. Klippet inneholder også korte intervjuer med Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson med fler.

Det er også spekulert i om når traileren til part 2 kommer ut. Mugglenet mener at traileren kan komme den 25 Mars til filmen ‘Sucker Punch’. Følg med på TDP for mer info.

Takk for tips Rune.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Anonym sier:

    Når blir billettene (til colloseum) solgt? Hvilken dato bør man komme? (tenker med overnatting)

    Og vet dere noe om hvor Rupert Grint er? Er han i oslo nå, og er det mulig å møte han noe sted? Vet at innspillingen er i oppland (langt fra meg) men når drar han hjem igjen? Noen som har informasjon om dette?

  • Inger sier:

    I og med at premieren ikke er før i midten av Juli blir nok ikke billettene lagt ut før i juni en gang, så null stress foreløpig! ;)

    Vi er nok dessverre like uvitende som deg når det gjelder Rupert Grint, men jeg skal se om jeg kaaaanskje kan skaffe svar på noen av spørsmålene dine. Jeg regner ikke med at det er arrangert noen mulighet til å møte Rupert, men det kan jo være noen er heldige og treffer ham tilfeldig? ;)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt