Remember my last, Petunia.

J.K. Rowling leter etter sommerhus i Norge

Vår alles kjære J.K. Rowling har startet ferieplanleggingen for sommeren, og leter nå etter et sted å feriere i Norge denne sommeren. Nyheten ble først publisert på hennes twitter-konto i går, og nå har visitnorway.com skrevet om det på sine nettsider. Visitnorway tok kontakt med Jo sitt agentbyrå, Christopher Little, som bekreftet nyheten og forklarte bakgrunnen for ønsket hennes:

- Rowling holder for tiden på med flere skrive-prosjekter og ønsker å benytte sommeren til å både feriere sammen med familien samtidig som hun får anledning til å fortsette skrivingen.

Christopher Little forteller videre at Jo lenge har ønsket å dra til Norge,  og at nærheten til England gjør det mulig for henne å feriere samtidig som hun får vært med på premiere- arrangementene rundt lanseringen av Deathly Hallows 2 i Storbritannia.

I følge Visitnorway.com er Jo åpen for å byttelåne hus, altså at hun får bo i et hus i Norge mens de som eier det huset bor hos henne i Edinburg. Hun er først og fremst på utkikk etter hus langs kyst-Norge, og helst på Sør- eller Vestlandet. Huset må være mulig å leie hele juni og hele juli.

The Daily Prophet har ikke klart å finne ut hvor man kan henvende seg om man har et ledig hus til forfatteren, men det går jo an å prøve seg med et brev til agentbyrået Christopher Little og håpe på det beste! Vi har ikke selv lyktes i å få kontakt med Christopher Little, men kommer til å prøve å finne ut mer i løpet av neste uke. Om du ønsker å stille huset ditt til disposisjon kan du derfor også sende mail til oss, uten av vi kan love noe som helst om en avtale. tips@thedailyprophet.org

Uansett, hvem blir med på Rowling-jakt i sommer? :D

Oppdatering: Som mange av dere nok har skjønt for lenge siden, var dette dessverre en aprilsnarr!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt