It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Testvisning av ‘Deathly Hallows – Part 2′

Mugglenet var så heldige å få være med på den første testvisningen til ‘Deathly Hallows – Part 2′ i Chicago i helgen. Sammen med 400 andre utvalgte fikk de et møte med regissør David Yates, produsentene David Heyman og David Barron og Mark Day som er ansvarlig for klipping av filmen.

Mugglenet kan rapportere om at filmen varer akkurat to timer og oppfyller absolutt forventninger fansen har. De mener også at filmen følger boka mer enn noen annen Harry Potter-film tidligere har gjort. Trykk på linken under for å lese hele oversettelsen av Mugglenet’s anmeldelse, eller les den originale på Mugglenet sine hjemmesider her. OBS: Inneholder små spoilere!

Takk til Mugglenet og Martin Steinskog for tips!


(Mer kommer)

Takket være Mugglenets leser Mercedez, hørte vi om en mystisk testvisning som skulle finne sted i Chicago i helgen. Basert på testvisningene WB har holdt for Harry Potter i det siste, antok vi at det var både riktig tid og sted for at de skulle vise Deathly Hallows – Del 2.

Vi var veldig nervøse da vi gikk inn til visningen som vi ennå ikke visste om var Harry Potter. Når regissør David Yates kom inn, visste vi at vi var på rett sted. Han ble fulgt av produsentene David Heyman og David Barron og filmklipper Mark Day.

Siden denne visningen fant sted så lang i forveien før premieren, vet vi at dere ikke ønsker for mye info. Vi prøver å holde rapporten så spoilerfri som mulig. En separat rapport vil komme på et senere tidspunkt med spoilere hvis du ønsker å lese den.

Filmen varer nøyaktig to timer. Handlingen fulgte boka bedre enn de andre filmene tidligere har gjort. Mens du kanskje tror at to timer er kort (spesielt i forhold til de andre filmene), syns vi faktisk at det er en svært tilfredsstillende lengde.

Fansen vil være fornøyd med filmatiseringen når det kommer til de viktige scenene, men iallefall en viktig scene lot oss sitte igjen med følelsen av skuffelse.

Hoveddelen av filmen foregår ved Hogwarts. Som artikler tidligere har avslørt, er kampen i seg selv nær en time og holder et imponerende tempo. I tillegg til kampen på Hogwarts, som i boka, er store deler av filmen om Harry's jakt på de gjenværende horcruxene.

Det var interessant å se Voldemort og Harry's reaksjon på hvordan hver Horcrux blir ødelagt. I boka ser vi Voldemorts raseri når han skjønner hva som skjer. Dette er formulert bra i filmen.

I motsetning til i boka, får vi følge Ron og Hermione ned til the Chamber of Secrets.

Filmskaperne forsøker å putte humor inn i handlingen i enkelte scener. Mens boka ikke er skrevet for å få publikum til å le, er filmen det. Det er forståelig at filmskaperne gjorde dette fordi det er det som gjør en film til en bra film. Det er et par ganger hvor vi ler, men i minst en av scenene var det unødvendig med humor. Denne delen av historien er selvsagt veldig alvorlig og den store mengden action gjør opp for behovet for en god latter eller to.

To overraskende fremtredende figurer i denne filmen var Neville og professor McGonagall. De har begge lysende øyeblikk som vil få kinosalen til å juble.

Harry's beslutning om å gå til Voldemort er lett en av de beste øyeblikkene i filmen. Du blir trukket inn i hans realisering og beslutning, og det kommer til å gjøre deg emosjonell.

Epilogen er bittersøt, men flere personer som så filmen sier de ønsket å se mer.

Snape som rektor er fantastisk. Alan Rickman tar på seg Slur-karakteren mer enn noen gang når det gjelder måten han snakker på.

Et intervju med Ciaran Hinds antydet at Aberforth Dumbledore's rolle i denne filmen kun er et "blunk og du vil ikke engang se han". Dette er ikke tilfellet. Du får se Aberforth en god stund av filmen, men det er enkelte endringer fra det som står i boka.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt