He was probably the bravest man I ever knew.

17 timer med Potter-maraton på Colosseum?

Oslo Kino har oprettet en «event» på facebook, hvor de lurer på hvor mange som kunne tenke seg å delta på et eventuelt Harry Potter-maraton på Colosseum! Hittil har over 3000 sagt at de ønsker å delta, noe som er langt flere enn de 700 Oslo Kino satte som minstekrav for at arrangementet skulle bli noe av.

Datoen på facebook-siden er satt til 30. april, men Oslo Kino sier at dette ikke er en endelig dato. Personlig regner jeg med at det vil være mest aktuelt å arrangere noe slikt i sommer, rett før den aller siste filmen kommer. Et slikt maraton vil ta intet mindre enn 17 timer og 28 minutter!

Det er imidlertidig viktig å understreke at Oslo Kino må få tak i kopier av alle filmene fra Warner Brothers før dette blir et heeelt spikret arrangement. Men vi hååååper!

Klikk deg inn på facebook-eventen og si ifra at du også ønsker å delta på maraton!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt