Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

Nå er det sikkert: det blir Potter-maraton på Colosseum!

Som vi skrev tidligere, har Oslo Kino vurdert å arrangere et Harry Potter-maraton på Colosseum før siste filmen kommer. Kravet var at over 700 personer måtte si på facebook at de ønsker å delta, nå har tallet kommet opp i over 5500 personer og Oslo Kino har bestemt at det helt sikkert BLIR maraton i storsalen på Colosseum.

De skriver på facebook- siden at de fortsatt venter på svar fra Hollywood om når de kan få kopier av de syv filmene som har kommet ut, og at dato for maratonet derfor enda ikke er fastsatt. Som vi skrev tidligere er det nok mest sannsynlig at den 17 timer og 28 minutter lange filmvisningen arrangeres i løpet av juni eller juli, altså ganske nærme premieren på Deathly Hallows del 2. I og med at responsen på facebook har vært såpass stor, skriver Oslo Kino at de vurderer å sette opp flere maratonvisninger.

Vi venter i spenning på mer informasjon om dato og priser og diverse og vil selvfølgelig oppdatere dere videre her på The Daily Prophet.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt