If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Alan Rickmans avskjedsbrev til HP-fansen

I siste utgave av Empire Magazine, befinner det seg et avskjedsbrev til Harry Potter-fansen, skrevet av Alan Rickman (Klikk på bildet under for å lese brevet selv i hans egne ord.):

For Empire Magazine
26. april 2011

Jeg har akkurat returnert fra lydstudioet hvor jeg snakket som Severus Snape for absolutt siste gang. På skjermen ble det vist noen tilbakeblikk av Daniel, Rupert og Emma fra ti år siden. De var tolv. Jeg har også nylig returnert fra New York, og mens jeg var der, så jeg Daniel synge og danse (fabelaktig) på Broadway. En hel livstid virker som å ha passert på få minutter.

Tre barn har blitt voksne siden telefonsamtalen med J. K. Rowling, inneholdende et aldri så lite hint, overbeviste meg om at det var noe mer ved Snape enn et kostyme som aldri endres, og selv om kun tre av bøkene var gitt ut da, holdt hun hele den massive, men utsøkte fortellingen i de sikreste hender.

-

Vi har et urgammelt behov for å bli fortalt historier. Men historien trenger en stor forteller. Takk for alt, Jo.

Alan Rickman

-

Takk til Kristine via PostSecret.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Alex sier:

    En flott avskjedsbrev fra Alan .
    Du var den fødte Serveus snapa, når jeg først leser boka og serveus kommer så ser jeg Alans ansikt :P
    hehe

  • Anonym sier:

    Så rørende og trist.. Jeg følte faktisk tårene presse på når jeg leste det, spesielt når jeg leste det på engelsk med Alan’s egne ord. Det er bare så.. ufattelig Alan var Severus for siste gang – det samme gjelder alle de andre skuespillerene også.. Men selv om dette er den siste filmen, vil Harry Potter magien leve videre i alle oss som tror på den.. <3


Legg igjen en kommentar

Valgfritt