The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Empires Harry Potter-utgave i salg i morgen!

Nok en gang har magasinet Empire en Harry Potter-utgave, og i morgen er den å finne i salg. I Norge tar det antagelig litt lenger tid før dere har bladet i hende (kun velutstyrte Narvesen-butikker tar det inn), men det går an å bestille magasinet fra nettsiden deres.

Empire har allerede avslørt hvordan bladet ser ut, og litt av innholdet her.

Bilaget The Ultimate Movie Celebration of Harry Potter, som følger med månedens utgave, og er på 36 herlige sider, kombinerer eksklusive bilder, en overflod av intervjuer med hovedrollene og crewet, og ikke tidligere viste bakomfilm-bilder hentet fra Warner Bros-hvelvet for å fortelle deg historien bak alle de åtte filmene. I selve magasinet, har de en muntlig fortelling om hvordan filmingen av Deathly Hallows Del IIs «Battle of Hogwarts» foregikk.

Magasinet har to eksklusive omslag: Yttersiden av magasinet viser et actionbilde av Harry, Ron og Hermione fra Deathly Hallows, og på innsiden har de et nydelig, eksklusivt bilde av Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson som seg selv:

The Leaky Cauldron har lagt ut deler av intervjuer hentet fra magasinet, hvor Rupert Grint og Tom Felton snakker om rollefigurene, sine siste scener og den aller siste kampen. Sjekk det ut her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Alex sier:

    Gleder meg til filmen jeg nå, men også til at Harry Potter filmene er ferdig.
    jeg syns enkelte av filmene har vært dårlige, skuffende og dårlig fortalt historie(jepp, ræva manus og dårlige regisører, det syns jeg :)).
    De beste filmene av HP er den første og andre.

    Nå gleder jeg meg mest til Hobbiten :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt