The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Alt om premieren, billettkjøp, maratonvisninger i Oslo!

Oslo Kino har endelig gitt oss ny informasjon rundt sommerens Harry Potter-begivenheter og her er alt du trenger å vite:

Det blir maraton av de 7 første Harry Potter-filmene på Colosseum kino den 26. juni med oppstart kl. 19.00 OG 27. juni med oppstart kl. 19.00.

I tillegg blir det stor midnattspremiere på Colosseum kino natt til onsdag den 13. juli, det vil si 12. juli klokken 23.59. Filmen kommer altså til Norge to dager før «verdenspremieren». Filmen vises i alle saler på Colosseum.

Hvordan skaffer du deg billetter?
Billettene til maraton legges ut på Colosseum kino søndag den 12. juni klokken 09.00. Billetter til maraton koster 390,- for dette får man 17 antall timer, 2 minutter med film. Flytt inn i ditt eget sete på Colosseum. Ubegrenset antall billetter per kunde. Når køen er avviklet legges billettene ut for salg på nettet.

Billetter til midnattspremieren på Colosseum legges ut samtidig, altså søndag 12. juni kl 09.00. Festførpremiere i Colosseum 1, 2, 3 og 4 tirsdag 12. juli kl. 23.59. Her er det max 2 billetter per kunde.

Oslo Kino avslutter med å si følgende: «Det blir dessverre ingen Akershuspremiere pga av at Harry Potter og Dødstalismanene – del 2 er i 3D og krever stabile lysforhold, vi ønsker å gi dere den beste tekniske opplevelsen og derfor blir det innendørsvisning. Men vi lover at det blir en spektakulær fest i Colosseum.»

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Inger sier:

  UTROLIG skuff at det ikke blir på akershus og at det blir i 3D! Hadde virkelig håpet premieren ville bli i 2D og så kunne man heller sett i 3D senere. Heller på Akershus enn i 3D altså! Og litt sykt at datoen er flyttet!

 • Annette sier:

  Kan dere finne noe ut om Trondheims premieren? Eller vet dere noe om den?

 • Stine sier:

  Vil det forresten være mulig å kjøpe billetter til midnattspremieren på nett? Har hørt mye om at billettene blir solgt til de som står i kø utenfor kinoen først, og om de er noen igjen etter køen så blir de lagt ut på nett.. men av tidligere hp filmer på premiere i oslo har det ikke vært flere ledige billetter etter køen, tror jeg…

  Tenker på de som bor milevis unna Oslo (som f.eks. meg) og ikke har noen mulighet til å reise ned til Oslo den helga for å stå i kø/kjøpe billett:(

 • Anonym sier:

  Hadde også håpet at det ble i 2D, er jo vandt å se HP filmene i 2d, blir så uvandt og plutselig skal se siste i 3D:(

 • MsJoplin sier:

  Siden det nå kun er to billetter til hver, blir det nok flere billetter til overs når køen er avsluttet. Billettene blir garantert lagt ut på nettet når køen er avsluttet. Det var billetter igjen sist også, forresten. De legger ut billetter til alle salene, så er umulig å få fylt opp alt med bare folk i køen.

  Jeg ville også ha sett filmen i 2D på Akershus, booh.

  Sender mail til Trondheim kino etc nå.

 • Sondre sier:

  for en unnskyldning, siden den går i 3D så kan de ikke ha visning ute… ALLE storfilmer blir da også produsert i 2D xD og kan dermed fint ha festforestilling utendørs.

 • Marie sier:

  Jeg skulle ønske det ble på festningen. Ingenting vil slå stemningen ved HBP-premieren, og jeg fortrekker 2D. Men jeg er så veldig glad for datoen billettene ble lagt, etter å ha bekymret meg lenge for at jeg ikke kunne være med i køen.

 • snapefan sier:

  Hadde håpt på 2d og at det var på akershusfestning. Stort sett er 2D kun i små saler det er skikkelig teit. Jeg er ikke interessert i 3D!!

 • Aurora sier:

  Vet dere noe om den 15. juli? Blir det midnattspremiere og fest da også? Det håper jeg!

 • MsJoplin sier:

  Aurora: Det blir kun en midnattspremiere i Oslo, og det er natt til 13. juli. Det blir konkurranser etc i forbindelse med hele premierehelga, men det er kun EN festpremiere/midnattspremiere. 13. juli!!

 • anonym sier:

  Hva skal man gjøre hvis det blir streik og man jo ikke kan bruke bankkort? da får man jo ikke bestilt billetter via internett :-(

 • Nr 17 sier:

  Vel, hvis det fylles opp som som nå, så er det kult at det er billetter igjen… I køen pr nå er det 33 personer. 14 nye det siste døgnet, men det blir nok en køboom på fredag med fri for helga. Det er ikke mye plass for telt da… Men i fjor var det 300+ utenfor, og noen billetter går til kjendiser (tror jeg, til midnattspremiæren, sal1), så siden dette er siste filmen tror jeg det blir flere i kø i år. Skal ikke si noe med sikkerhet, untatt at det blir flere i køen… Det er enda 4 netter!

 • MsJoplin sier:

  Får håpe Oslo Kino snart finner ut hvor mange plasser i Sal 1 de har lov til å slippe. Merkelig at distributørene skal være så tause og trege i år, men klart, nå er det jo ikke Sandrew Metronome som styrer lenger.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt