Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Deathly Hallows (og billettsalg) i Oslo og resten av Norge


Bergen: Premiere er natt til 13. juli.

Bryne: Kjører filmen kl. 00:01 natt til 13. juli, i 3D.

Drammen: Premieren blir natt til den 13. juli kl 00.05. Det vil helt sikkert også bli noe show og utkledning på premieren, men det er ikke helt spikret ennå. (I fjor hadde de opplegg på Drammensbiblioteket med konkurranser, quiz osv før folk gikk videre til kinoen.)

Fauske: Filmen har premiere på Fauske 15.juli, kl 00.05 og billettsalget starter midt i juni. På grunn av ferieavvikling blir det ikke lagt opp til noe show rundt premieren – dessverre! Filmen vises både i 3D og 2D.

Fredrikstad: Midnattspremiére i alle seks saler, dvs tre saler i 3D og tre saler i 2D, natt til 13. juli. De regner med å varme opp med Dødstalismanene, del 1 rett før midnattspremiéren. Det blir selvfølgelig en spesiell premiére med mye moro, og alle oppfordres til å kle seg ut.

Hamar: Om du vil kan du se del 1 umiddelbart før midnattspremieren, og få deg en skikkelig Harry Potter-natt. På Hamar blir første visning straks over midnatt – altså natt til onsdag 13. juli. Velg om du vil se filmen i 3D eller 2D!

Hønefoss: Midnattspremiere kl. 23.58 natt til 13. juli, til forhåpentligvis fulle saler! Det blir rød løper, fakler, og de jobber med en fest i forbindelse med premieren.

Høyanger: Premiere 15. juli klokka 19.00.

Kristiansand: Premieren er kl. 00.01 natt til 13. juli, med mulighet til å se Deathly Hallows del I før del II starter. De viser 3D og 2D i forskjellige saler, og skal ha show og overraskelser knyttet til premieren! Filmen blir vist i alle syv saler.

Lillehammer: De har midnattspremieren natt til 13. juli, og en ordinær premierevisning på kvelden 13. juli. Begge disse forestillingene vil ha en fest knyttet til seg, med mye show og konkurranser (mer om det senere). 3D i sal 1 og 2, 2D i sal 3.

Lillestrøm: Premieren er natt til 13. juli.

Mosjøen: Midnattspremiere kl. 00.01, to dagforestillinger, samt en kveldsforestilling 13. juli.

Moss: Filmen har premiere natt til 13. juli.

Oslo: Midnattspremieren/festpremieren holdes tirsdag 12. juli kl. 23.59 (eller natt til 13. juli, om du vil). Alle salene på Colosseum viser filmen denne natta. Oslo Kino setter også opp midnattspremiere på Symra og Ringen samme dato, alle saler.

Sandvika: Første visning vil være midnattspremiere 00.03 den 13. juli. De legger ut sal 1 (246 seter) 3D i første omgang, men utvider kapasiteten etterhvert. De håper å kunne få til en del happenings rundt midnattspremieren.

Ski: Etter planen skal de kjøre den første forestillingen 00:03 (det vil si midnatt) 13.07. Om det blir noe premiereshow vet de ikke enda, men det vil nok bli noe utenom det vanlige.

Stavanger/Sandnes: Filmen vises både i 3D og 2D og første visning blir kl. 00.05 natt til fredag 13.juli.

Tromsø (Alta, Kirkenes, Narvik): Det blir midnattsforestilling natt til 13. juli. I tillegg vises filmen til ulike tidspunkt utover dagen. I Tromsø planlegges aktiviteter, men de er ennå i tenkeboksen.

Trondheim: De har midnattspremiere natt til 13. juli kl. 00.01.

Tønsberg: Premieren er 13. juli.

Vet du hva som skjer i DIN by? TIPS OSS!!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt