Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH! – med i filmen

I et intervju med Contactmusic, kan Julie Walters (altså Mrs. Weasley) avsløre at hennes berømte replikk mot slutten av Deathly Hallows, er med i filmen Harry Potter and the Deathly Hallows, del II, og hun er faktisk veldig glad hun får lov til å kalle Helena Bonham Carter en «bitch»:

Julie Walters forklarer: «‘Deathly Hallows, del II’ er Mrs Weasleys store øyeblikk. Hun er midt i kampen om Hogwarts. Tidligere har vi sett henne som en mild mor, selv om hun er en heks. Men her ser du en annen side ved henne. Og hun har en av de mest berømte replikkene i bøkene. Alle skrev til meg og sa: «jeg håper de ikke fjerner den replikken!»

Daniel Radcliffe sier han også er glad den familievennlige filmserien beholdt replikken, siden den er viktig for den høye stemningen i filmseriens avsluttende kamp. Han sier: «Jeg har alltid vært veldig i mot banning i disse filmene, og jeg vet ikke hvorfor, fordi jeg banner så mye til vanlig, men siden «not my daughter, you bitch!» er med i boken, er det i orden.»

Battle of Hogwarts

Helena Bonham Carter, sier til Empire at scenen hvor hun sloss mot Julie Walters, gjorde henne til en «krøpling», og hun fant ut at man alltid burde varme opp før man sloss med tryllestaver!

Er dere enige i avgjørelsen?

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt