I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

Flere og flere kinoer får fremskyndet premieren

At Oslo Kino plutselig hadde flyttet premieren fra 15. juli (som er datoen som har stått på alle plakater) to dager frem, til 13. juli, overrasket mange. Nå har flere andre kinoer i Norge fått samme muligheten:

Fredrikstad slipper 891 billetter fordelt over alle seks saler, tre saler i 3D og tre i 2D, natt til 13. juli. De oppfordrer alle til å kle seg ut!! Hvis dere vil, kan dere varme opp med Deathly Hallows 1 før premieren.

Hamar varmer også opp med Deathly Hallows 1 før premieren begynner rett over midnatt natt til 13. juli.

Hønefoss ønsker fulle saler kl. 23.58 natt til 13. juli! Det blir rød løper, fakler, og de jobber med en fest i forbindelse med premieren.

Kristiansand gir også mulighet til å se Deathly Hallows del I før del II starter kl 00.01 natt til 13. juli. De viser 3D og 2D i forskjellige saler, og skal ha show og overraskelser knyttet til premieren!

Trondheim skal, i likhet med Oslo, ha maratonvisning av de tidligere HP-filmene 26. og 27. juli, før de kjører midnattspremiere natt til 13. juli kl 00.01.

Her kan du lese detaljer om Deathly Hallows 2-premierer i hele Norge.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Anonym sier:

    Håper Alta Kino også får fremskyndet premiedatoen! :)

  • Anonym sier:

    På altakino.no står det der at norgespremieren er 13.juli, så regner med den blir visst 13juli der :D

  • MsJoplin sier:

    Jeg fikk oppdatering fra Alta i dag, hvor det kun var snakk om endringer i billettsalget (datoen). Har nå spurt om bekreftelse på endring av premieredato.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt