Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Potter-køen er i gang!

Enda er det over en uke til billettene slippes på Colosseum kino, men de første køerne har allerede lagt seg ut! Vi ønsker jentene lykke til, og gleder oss til å hilse på når vi legger oss ut selv!

© SF-film.no

Pr. 3. juni kl. 20.16 er det FIRE stykker i kø. Dere som skal vente til neste helg bør neppe bekymre dere. Med billetter til alle salene i salg (uvisst hvor mange det er til sal 1), og kun 2 billetter pr. køligger må vi nok opp i godt over 800 stykker i kø for at det skal bli utsolgt. I fjor var de rundt 600 da dørene ble åpnet (vanligvis kommer siste bølingen om morgenen). Og SÅ blir billettene lagt ut på nett.

Oppdatert 09.07.11: Oslo Kino har bekreftet at de slipper minst 700 billetter til sal 1. Det betyr at det totalt er minst 1236 billetter tilgjengelig premierenatta. Det betyr igjen at de første 618 personene i køen får billett, forutsatt at alle kjøper to billetter hver.

For dere som lurer på køregler, her er de:

1. Når man ankommer køen må man registrere seg med navn og mobilnummer.
2. Man har lov til å være bort opp til en time, men da må man gi beskjed før man drar.
3. Man kan få noen andre til å ligge for seg, men da må man også si ifra og vedkommende må oppgi sitt navn og nummer som «stand-in».
4. Dersom man er borte fra køen i mer enn en time mister man køplassen sin og får nytt kønummer som den siste i køen. I så tilfelle rykker alle i køen en plass frem.
5. Man har ikke lov til å røyke i køområdet.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Aurora sier:

  Gleder meg til jeg selv og en venninne skal joine! :D

 • Benjamin sier:

  Skal bestille billeter for meg og 4 andre. Gjør det på Internett når billettsalget starter.

 • Stine sier:

  Skulle så ønske man kunne være der selv å ligge i kø. Hadde gjerne gjort det om jeg hadde bodd i Oslo, og fri fra jobb.

  Benjamin: Tror ikke billetene legges ut på internett før køen er ferdig. Vet jo ikke om det er noen billetter til å legges ut igjen da.

 • Ingrid sier:

  Benjamin, jeg kan bekrefte at billettene ikke legges ut for salg før alle u køen har fått kjøpt (Oslo Kino har skrevet så mangt på eventsiden deres på Facebook). Vil du ha billetter til førpremieren må eu nok stå i kø.

 • Anonym sier:

  lykke til da!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt