It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Film 5 og 6 straks ute som «ultimate editions» på dvd/blu-ray

Harry Potter and the Order of the Phoenix og Harry Potter and the Half-Blood Prince slippes neste uke ut i nye utgaver, såkalt ultimate editions på dvd/blu-ray. Hver av filmene er fylt med mer enn fire timers ekstramateriale og samleobjekter.

I disse nye utgavene er det et tema pr. dvd/blu-ray. Order of the Phoenix har temaet «utvikling», og Half-Blood Prince har temaet «magiske effekter». Med andre ord må man samle hele serien for å få  med seg alt.

De fire første filmene har også blitt gitt ut i disse spesialutgavene: Philosopher’s Stone (tema «magien begynner»), Chamber of Secrets (tema «rollefigurer»), Prisoner of Azkaban (tema: «skapninger») og Goblet of Fire (tema: «lyd og musikk»).

Følg linkene for å bestille filmene i Warner Bros-butikken. Personlig vil jeg anbefale å vente med å kjøpe til den siste filmen har kommet ut, for det kommer garantert en samlepakke til slutt med alle filmene (som sikkert er billigere enn å kjøpe dem en og en). Men å kjøpe dem på et eller annet tidspunkt, vil jeg likevel anbefale, for her er det mye bra!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • da94il sier:

    Linkene som du har der er jo bare til wb shops nettsider, og på disse sidene måvi ha en amerikansk addresse for å handre dvd/blu ray.
    Vet du hvor i Norge eller hvilken nettside i Norge vi kan kjøpe Harry Potter ultimate editions og vil denne samle pakken være mulig å kjøpe i Norge tror du?

  • MsJoplin sier:

    Beklager, jeg undersøkte ikke så grundig på forhånd. Det blir kanskje mulig å kjøpe på steder i Norge som tar inn importfilm (men selvsagt, dyrere og uten tekst).

    Amazon.com har dem hvertfall, uten at du må ha amerikansk adresse.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt