I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

13. juli blir premiere for hele landet!

Flere og flere kinoer har nå oppdatert sine facebook-sider og så godt som alle som tidligere har annosert premiere 15. juli, har nå fått den flyttet frem til 13. juli. I det siste gjelder dette også for Bergen, Drammen, Lillehammer, Lillestrøm, Sandvika, Stavanger/Sandnes, Tromsø og Tønsberg.

Siden de andre SF-kinoene har fått premiere denne datoen, regner jeg med at det også gjelder for Moss. MEN de har ikke svart på henvendelser og har ikke oppdatert facebooksida si, så jeg er ikke 100% sikker.

En mail fra Tromsøs kinoansvarlige bekrefter at 13. juli er premieredato for hele landet. Ta kontakt med din lokale kino for detaljer.

Se detaljer for resten av Norge her.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt