After all this time? Always.

Aller siste nytt angående premieren (og billetter) på Colosseum

Siste nytt fra Oslo Kinos facebook-event:

«Harry Potter og Dødstalismanene – Del 2 (3D) har midnattspremiere natten mellom tirsdag 12. juli og onsdag 13. juli, tirsdag 12. juli kl. 23.59. Vi viser filmen i alle saler på Colosseum! I sal 3 vises filmen i 2D. Til sal 1 legges det ut 740 billetter for salg av 978. Ønsker du å se filmen i 2D kan du gjøre det i sal 3.

Det blir fest… med utkledningskonkurranse, utlodding av filmeffekter og god premierestemning. Denne premieren vil du ikke gå glipp av! Billettpris 3D 150,- og for 2D 130,-.

Maks 2 billetter per person til alle salene i Colosseum på midnattspremieren den 12. juli kl. 23.59. Dette gjelder kun for køen, dersom det er billetter igjen etter at køen er avviklet vil billettene legges ut for nettsalg og da kan vi ikke sette en begrensning.»

© SF-film.no

Med andre ord: Det er totalt 740 (sal 1) + 272 (sal 2) + 151 (sal 3) + 113 (sal 4) = 1276 billetter tilgjengelig. Forutsatt at alle kjøper to billetter hver, må det være 638 i kø før det blir utsolgt.

Pr. 10.06.11 kl. 19.51 er det 151 stykker i kø.

Aftenposten har skrevet om gjengen her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Anonym sier:

    Blir kanskje til sammen ca. 200 stykker som står i kø. Usikker på hvor mange det har vært tidligere iår, men regner med det er litt større interesse nå siden dette er siste film og den er på sommeren =)

  • MsJoplin sier:

    I fjor tror jeg de var 600 som ventet på billetter da luka åpnet. I år tror de det kan bli så mange som 1500 (iflg Aftenpostens artikkel som er linket til).


Legg igjen en kommentar

Valgfritt