Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Billettkø i Oslo – en oppsummering

Jeg har aldri vært en stor køer, og har faktisk kun deltatt en gang tidligere. Det var for billetter til Goblet of Fire, i oktober 2005. Til tross for at jeg kjente flere i køen da, ble det ikke den helt store opplevelsen for meg, for mengden av ukjente folk overdøvet hele greia. I tillegg var køen utenfor Saga kino, midt blant utestedene (og fulle folk på vei hjem fra byen..) i sentrum, og det var kaaaldt. Men jeg var nummer fire i kø og fikk supre billetter!

Uansett. Helt frem til nå har jeg ikke vært villig til å stå i kø igjen, men i år begynte stemmene i hodet mitt å hviske at dette blir siste gangen, etter dette har jeg ikke lenger en ny sjanse til å tilbringe en lengre periode med Harry Potter-vennene jeg har kjent siden 2002. Harry Potter var grunnen til at vi ble kjent og køing var en fantastisk måte å avslutte denne æraen på. Så da ble det sånn.

kø

Det tok meg faktisk tre dager å komme meg igjen. Haha! Fra jeg ankom kl 11 på lørdag (nr. 201 i kø!) til billettene var meg i hende før 10 på søndag, hadde døgnet bestått av masse nerding med omtrent alle jeg ble kjent med da vi frekventerte Dagbladets Harry Potter-forum i 2002. Vidunderlig. Vi skravlet, hadde quiz, diskuterte teorier, vurderte å se Pirates, spilte kortskalle, spiste pizza, ble kjente med nye folk, sov bittelitt, gikk på langtur etter åpent toalett, ble beordret i kø og til slutt altså fikk vi de etterlengtede billettene.

Som sist følte jeg nok litt at køen var litt «klikkete», men i motsetning til forrige gang hadde jeg allerede kjentfolk å henge med. Vi tok likevel nr. 300 under våre vinger, da vi så han stå alene. Organiseringen kan også diskuteres. I og med at de andre jeg hang med har vært i kø en trillion ganger tidligere, kom det frem både det ene og det andre som nok burde ha vært gjort annerledes. Jeg skal absolutt ikke klage (for jeg vet mange er uenige med meg om dette), mest av alt hadde jeg det kjempegøy!

Jeg forsøkte å ta noen bilder underveis, og disse kan beskues her på vår Facebook-side. Tagg dere selv om dere kjenner dere igjen!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt