I am not worried, Harry. I am with you.

Hva er Pottermore?

Fansen kastet ikke bort tiden med å finne de 10 bokstavene rundt om på SecretStreetView, og ganske snart kom det frem at bokstavene stavet ordet «Pottermore». Twitterkontoen @Pottermore bekreftet at bokstavene er riktige, og etterhvert ble kontoen oppdatert med nettadressen www.pottermore.com.

Jørgen tipset oss om følgende: På denne siden står det følgende informasjon om den registrerte nettsiden:

Providing multiple-user access to a global computer information network; providing on-line chat rooms and electronic bulletin boards for transmission of messages among users in the field of general interest; providing on-line communications links which transfer the web site user to other local and global web pages; providing on-line facilities for real-time interaction with other computer users concerning topics of general interest.

Med andre ord, en ny fanside, drevet av Rowling selv? Som skal gi oss den informasjonen om rollefigurer etc vi til nå mangler? Hva er galt med JKRowling.com?

SPENNENDE!!! Følg med på twitter-kontoen pottermore for aller siste nytt!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt