Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Vil DU være sjakkbrikke i Tromsø?

Tromsø Kino etterlyser sjakkbrikker til trollmannssjakken de skal sette i gang i forbindelse med premieren på Deathly Hallows, del II:

PÅMELDING TIL WIZARD CHESS!

Vi vil organisere wizard chess, med ett sjakkbrett på 4x4m der dere publikummere er sjakkbrikkene. Vi ønsker også å se på muligheten for å streame partiet på våre hjemmesider og facebook side.

For at dette skal la seg gjennomføre trenger vi 30 personer som vil være sjakkbrikker i partiet. Det er veldig ukult å først melde seg på for så å trekke seg, da det i værste konsekvens kan føre til at sjakkpartie…t blir ødelagt for de resterende 20+ som kanskje har lagt mye tid og krefter i ett kostyme. For å kunne tåle frafall velger vi derfor å ikke gjennomføre sjakkpartier med mindre enn 35 påmeldte personer.

Partiet blir gjennomført tirsdag 12. juli kl 19.00. De har kun 12 påmeldte til nå, så hvis du ønsker å være med på dette, må du melde din interesse HER innen dagen er omme!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt