It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

‘Pottermore’ er avslørt!

Etter intens venting og spekulering, ble det endelig avslørt hva ‘Pottermore’ er. I oktober vil vi få muligheten til å skrive historien om Harry Potter på nytt, sammen med Rowling. Hun sier i kunngjørelsen at samtidig som historien skrives, vil vi også få vite detaljer som hun ikke har avslørt tidligere. Videre sier hun at de siste 13 årene har overgått alt hun noensinne har drømt om, og hun er dypt takknemlig for den lojaliteten fansen har vist henne og bøkene hennes. Dette er hennes måte å takke hver og en av oss på, så det skal bli spennende å følge Harry Potter på nytt, og enda en gang få lov til å oppdage det fantastiske universet hun har skapt. Som Rowling selv sier: ‘Follow the owls to Pottermore…’

Nettsiden til Pottermore har nå blitt endret, og det skal være mulig å registrere seg. Da det er massiv pågang er det ikke sikkert at det virker med en gang, så ha tålmodighet! Såvidt vi har forstått, skal Pottermore bli tilgjengelig 31. juli for 1 million lesere, så det er mye mulig at prinsippet ‘førstemann til mølla’ vil være gjeldende den dagen. Vi skal selvfølgelig holde dere oppdatert, og svare så godt vi kan på spørsmålene som kommer!

* I denne online-verdenen, vil lesere få velge et magisk brukernavn, bli sortert inn i et skolehus, velge tryllestav, oppleve livet på Hogwarts og bli med på Harrys opplevelser mens de spiller spill, kaster trylleformler, mikser eliksirer og samler poeng. Inntil videre vil nettsiden være begrenset til den første Potter-boken: De vises stein / Philosopher’s Stone.

* Rowling vil offentliggjøre detaljer som vi ikke har fått vite om tidligere. Hvordan herr og fru Dursley møtte hverandre, McGonagalls tidligere kjærlighetsliv, mer bakgrunn om skolehusene og om hvordan tryllestaver lages.

* Pottermore blir det eneste stedet Rowling vil selge e-bøker og digitale lydbøker.

* Fordi siden er laget for å gi noe tilbake til fansen, vil den nå og for alltid være gratis å bruke.

* Siden består allerede nå av 18000 NYE ord om Harry Potter-verdenen.

* Å skrive om Harry igjen var «litt skremmende», sier Rowling, fordi det gikk så lett å komme inn i det igjen. «Det er som en ekskjæreste.. Jeg har aldri grått for en mann som jeg har grått for Harry Potter. Nå dater vi litt løst og det har vi gjort i to år.»

* Mye mer info om quidditch!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Martin sier:

  Er det noen som egentlig HELT skjønner hva man kan gjøre på Pottermore??

  I enkle ord, hva er Pottermore????

 • Anonym sier:

  Trykker på submit my email om og om igjen.. VIl komme inn før det egentlig åpner i Oktober!

 • Aillya sier:

  Det er en online verden, som et rollespill…. slik jeg har forstått det. men det vil jo gå utover alt vi har sett av harry potter rollespill tidligere, pakket med masse ny informasjon osv…

 • Alex sier:

  Det står FORKLART her hva pottermore er da, du må lese artikkelen nøye bare:)
  men jeg har lagt til mailen min…
  ååå, gleder meg :)
  jeg tror, jeg kommer inn i ravnklo.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt