Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

Konkurranse – vinn 8 bøker (eller en tryllestav)!

Siden det snart er «over» for denne gang, premieren på Deathly Hallows II er like rundt hjørnet og det blir nok minst oktober til vi alle får ruslet rundt på Pottermore-siden, arrangerer vi like godt en konkurranse.

Premien denne gang er gitt oss av Cappelen Damm og Reel Replicas! Dere har kanskje sett de «nye» Harry Potter-bøkene i butikken? I 2011 kom(mer) altså de norske bøkene ut på nytt igjen i ny design. Vi i TDP er allerede godt kjent med designet, som har prydet de ukrainske Harry Potter-bøkene hele veien. Faktisk likte vi designet så godt, at TDP-banneret øverst på siden er laget på bakgrunn av den syvende ukrainske boken. Omslagene er så detaljert illustrert at vi oppdager noe nytt hver gang vi titter på dem. (Vi liker også det ukrainske forlagsnavnet: A-BA-BA-HA-LA-MA-HA. Ok, digresjon.)

De fire første bøkene er oss i hende nå, og blir dine til odel og eie om du vinner konkurransen. De tre resterende bøkene kommer ut i henholdsvis august, september og november, og vil bli ettersendt. Klikk på bildene for å se i kjempestort format!

I TILLEGG vil vinneren få den splitter nye Harry Potter pop-up-boken, som er i salg fra 1. juli. Forlaget beskriver denne boken som passende for alle fra 6-99 år, og er et must for alle fans. Amazon sier: Boken, som er basert på filmene, inneholder eksklusive tegninger av Andrew Williamson, som er concept artist (illustratør) for alle åtte filmene. Med dynamiske pop-ups blir minneverdige øyeblikk og steder animert – som tretrollmannsturneringen, Diagon Alley og Hogwarts. Se bare her:

© Amazon.com

I tillegg har Reel Replicas tilbudt oss en premie til vinner nr 2 av konkurransen, nemlig Harry Potters tryllestav:

Er du fristet? Over til konkurransen! Denne gangen ville vi lage den morsom, utfordrende og visuell:

Lag din egen valghatt og fortell hva den ville ha sagt til deg! En valghatt kan man lage av alt mulig, en tegning, plastelina, tøy, gele etc. Ta bilde av den og send bildet til oss sammen med det du mener din valghatt ville ha sagt til deg (hvilket hus du skal inn i og hvorfor). Vi håper på mange kreative forslag!

Send ditt bidrag sammen med navn og adresse til konkurranse@thedailyprophet.org innen 15. august!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt