I am not worried, Harry. I am with you.

Harry Potter-maratonet er gjennomført

Nå har kinoene i Oslo og Trondheim gjennomført sine respektive Harry Potterton-er. Hvordan var det?

Aftenposten har skrevet en sak om maratonvisningen i Oslo på søndag. Det ser ut til at det var svært god stemning i salen ut i fra bildene, og jeg regner med at det var minst like gøy på mandag. Programdirektøren er «minst like oppglødd som fansen»:

– Folk reiser langveisfra, kommer med pute under armen og lyser av forventning. Det er rørende! Å arrangere noe slikt er nesten noe av det morsomste vi kan gjøre, sier programdirektør Christin Berg i Oslo kino, som holder kiosken åpen natten gjennom for å forsyne gjestene med kaffe og pølser underveis.

Ikke bare fans hadde dukket opp, faktisk var det to stykker som kjempespontant kjøpte seg maratonbillett tre kvarter før film en skulle begynne. De var usikre på om de fortsatt var i salen etter 21 timer. Resten av gjengen i Colosseum kan nok anses som blodfans:

Én som definitivt blir sittende er student Linn Stamdahl (25). Hun stiller utkledd i skoleuniform a la trylleskolen Hogwarts, eller Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom som den heter i norsk oversettelse. Med seg har hun Maren Karlsen (24) og Linn Helene Brandt (26), og fansen stiller med puter, tepper og mat til nattens øvelser i fortryllende filmtitting.

–Jeg har fulgt Harry Potter helt siden jeg var ganske liten, og har vokst opp med historiene. Det blir ganske trist, nå som det nærmer seg slutten.

–Nå som du er blitt voksen, holder historiene seg like interessante?

–Ja, magien dør jo ikke!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Sondre sier:

  Bergen Kino har ikke gjennomført maraton enda. Den starter 11.07.11, og slutter rett før midnattspremieren. Slik at den siste filmen også inngår i maratonen.

 • MsJoplin sier:

  Oida. Trodde Warner Bros hadde satt restriksjoner på maratondatoen for alle byene (derfor Oslo måtte vise en søndag og mandag). Bra du sa i fra!

  Hvordan tror du det blir å se den siste filmen etter å ha vært 20+ timer på kino i forkant? :D

 • Sondre sier:

  Jeg skal ikke på den da. Tror en del av opplevelsen ikke ville vert den samme. Men skal ha maraton med noen venner privat, men da i litt bedre tid før premieren så eg kan få en blund :D


Legg igjen en kommentar

Valgfritt