Dumbledore's man through and through.

T-skjortesalg hos BustedTees!

I forbindelse med den kommende premieren, har BustedTees laget fire nye t-skjorter med Harry Potter-motiv. I tillegg har de salg frem til 15. juli, hvor man kan kjøpe to og få den tredje gratis, ELLER kjøpe tre, få den fjerde gratis pluss fri frakt. Her må man huske å bruke koden «triwizard» når dere kommer til handlekurven (eller klikk på reklamebanneret på siden og få koden lagt til automagisk).

T-skjortene koster $20 (eller NOK 110,-). Siden det er en tollgrense på kr 200 her i landet, kan man kanskje alliere seg med en venn eller tre og spleise på tollgebyret? Forsendelser fra USA tar fort en uke, ti dager, så her lønner det seg å være kjapp med bestillingen om disse skal brukes på premieren!

Hvilken er stiligst? Selv sikler jeg på den med Hogwarts Alumni!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt