Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Rowling skifter agentbyrå

J. K. Rowling har siden Harrys spede begynnelse, vært knyttet til Christopher Little Literary Agency. Christopher Little var den første som virkelig så potensialet i bøkene om vår favoritt-trollmann, og brevet Little sendte til Rowling med et ønske om å anta boken hennes. var det fineste brevet hun hadde fått i sitt liv, sier hun i biografien Conversations with J.K. Rowling (utgitt i Norge som faktaløve). Les mer om dere forhold her.

Rowling har vært tilknyttet en spesiell agent i Littles agentbyrå, Neil Blair. Det er Blair som nå forlater Christopher Little for å starte sitt eget byrå – og J. K. Rowling følger ham. En pressemelding fra Jos folk sier:

Vi kan bekrefte at J. K. Rowling har avsluttet sitt samarbeide med Christopher Little Literary Agency. Hun vil fremover blir representert av Neil Blair, som har forlatt Christopher Little Literary Agency, og startet opp The Blair Partnership.

The Blair Partnership har inntil videre plassert seg i det digitale agentbyrået TH_NKs kontorer i øst-London. TH_NK og Blair jobbet sammen for å utvikle Pottermore-siden, hvor Rowlings e-bøker eksklusivt vil bli solgt.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt