Dumbledore's man through and through.

Dan Radcliffe om alkoholproblemene

I et intervju i GQ Magazine, snakker Daniel Radcliffe blant annet om hvorfor han ikke lenger drikker alkohol. Selv om han har vært omtalt som den perfekte barnestjerne, har det vist seg at livet hans sporet av i perioden rundt hans 18-årsdag, under innspillingen av Harry Potter and the Half-Blood Prince:

«Jeg ble avhengig av alkohol for å ha glede av ting», sier Radcliffe, og legger til at han også hadde blitt for «selvgod». «Det var et par år hvor jeg var så betatt av tanken på å leve et kjendisliv som virkelig ikke passet meg.»

Radcliffe utviklet en hang for whisky og festing, og anser seg selv som heldig som ikke ble fanget på film av paparazziene under en av fyllekulene sine. «Jeg hadde virkelig flaks, for det var mange tilfeller et slikt bilde kunne ha blitt tatt», sier han.

Han innså at han var nødt til å endre livsstil, og Daniel sluttet å drikke, og har ikke smakt en dråpe alkohol siden sist august.

Om sin nye livsstil sier han følgende: «Jeg nyter det å kunne ha et forhold med kjæresten min hvor jeg kan være veldig hyggelig og hvor jeg ikke driter meg ut hele tiden. Det fungerer ikke for meg å gå på fest og ta et par drinker med venner og ha det hyggelig, det går galt hver gang. Jeg vil heller sitte hjemme og lese, eller snakke med noen som får meg til å le. Det er ingen skam i å nye et stille liv.»

Dersom Daniel skulle ha gitt han yngre selv et godt råd, hadde det vært «Ikke prøv for hardt å være noe du ikke er».

Les mer i The Telegraph eller i VG. Takk for tipset, Elina!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt