Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

NRK intervjuer stjernene i forkant av London-premieren

NRK er blant de 60 første TV-selskapene som har sluppet til på et såkalt «junket»-intervjuer for verdenspressen, i forkant av premieren i London, som i år holdes i Trafalgar Square torsdag 7. juli.

Her har de over flere filmklipp intervjuet Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Matthew Lewis, Tom Felton og regissør David Yates. NB! Det øverste klippet inneholder scener fra filmen, og dere som ikke har lest bøkene bør nok holde seg unna alle intervjuene.

Man skulle gjerne ha vært i London nå! Før en Potter-premiere blir omtrent hele byen forvandlet, man ser plakater overalt, digre reklamebannere på dobbeltdekker-bussene og bannere henger ned fra lyktestolper. Selv var jeg der i 2005, for premieren til Goblet of Fire. Det kommer jeg aldri til å glemme.

I det første filmklippet i linken til NRK ser vi to norske fans som har tatt turen for å bli blant de 40.000 som anslagsvis vil møte opp for å hilse stjernene når de ankommer Trafalgar Square torsdag kveld. The Daily Prophet håper de får en fantastisk opplevelse!

Reportasjen blir oppdatert fortløpende, så det kan hende det blir flere intervjuer utover kvelden!

Takk for tipset, Sondre!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt