IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Fakkeltog før Colosseum- premieren!

Hele programmet for kveldens og nattens festpremiere på Colosseum i Oslo er klart, her får du oversikten over hvor du bør befinne deg når (med hva) for å gjøre det meste ut av denne aller siste Potter-premieren!

- Colosseum viser Deathly Hallows Del 1 kl 20:00 i storsalen. Dette er ifølge dem selv aller siste mulighet til å se Del 1 i denne største salen! Filmen er ferdig kl. 22:40.

- Kl. 23:20 arrangeres det FAKKELTOG fra Frognerbadet til Colosseum! Dette må jo bare bli helt fantastisk! Jeg har ikke klart å finne ut om man må ha med fakkel selv eller om det vil bli delt ut, om noen vet mer om dette, send oss en mail!

- Og så, endelig, kl 23:59, starter Deathly Hallows Del 2! Filmen er over kl 02:24. (Husk lommetørkle…)

Og så litt ekstra informasjon:

- Det er mulig å få kjøpt Harry Potter 3D- briller i alle Oslos kinoer. Det er riktignok et begrenset opplag av disse, så det er godt mulig det allerede er utsolgt rundt om kring! De koster det samme som vanlige 3D-briller, nemlig 20 kr.

- Det er fremdeles noen få ledige billetter igjen til midnattspremierene på Ringen og Symra kino for dem som er sent ute! På Colosseum er det naturlig nok helt utsolgt..

- Reel Replicas skal ha stand utenfor Colosseum hvor de kommer til å selge Harry Potter- effekter. En av effektene, en tryllestav, er mulig å vinne ved å delta vår konkurranse her. (Hovedpremien er hele 8 Harry Potter-bøker! Bli med!)

Jeg har selv observert at inngangen til Colosseum nå er fullstendig dekket av Harry Potter. Hjelp til med å «dekorere» ved å kle dere ut selv!

Dersom dere ikke planlegger å kjøpe Potter-briller, HUSK 3D-brillene dere mest sannsynlig har hjemme! Kjedelig å hele tiden kjøpe dobbelt opp.

IKKE LENGE IGJEN NÅ!!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Synnøve sier:

  Premieren er i DAG!!!Skal ikke være i Oslo men uansett.Premieren er i dag.

 • Sondre sier:

  Er og fakkeltog fra Torgallmenningen til Bergen Kino klokken 22.30 ikveld!

 • Anonym sier:

  Noen som vet om Reel Replicas standen tar kredittkort eller om de bare tar imot kontanter?

 • peter sier:

  I keep listening to the news broadcast talk about receiving free online grant applications so I have been looking around for the most excellent site to get one. Could you tell me please, where could i get some?


Legg igjen en kommentar

Valgfritt