After all this time? Always.

FOR EN FANTASTISK AVSLUTNING!

(Spoilerfritt innlegg)

Først og fremst: hjerteligtusenmilliardergangertakk til Warner Brothers for at de laget Deathly Hallows om til to filmer! En bedre avslutning på Harry Potter-eventyret har jeg ikke, og kunne jeg aldri, i mine villeste drømmer drømt om.

Filmen yter rettferdighet til hvert eneste av de mest verdifulle øyeblikkene i boken, og forklarer og formidler på en utrolig enkel og vakker måte de kompliserte historiene som er selve grunnlaget for Harry Potters (og vår) reise.

At filmen har fått blant annet en sekser i Aftenposten, og femmer av både NRK, VG, Dagbladet og Bergens Tidende er godt fortjent og vel så det. The Battle of Hogwarts er helt utrolig laget og hver og en av yndlingspersonene våre fra serien får vist seg fram på en rettferdig og flott måte. Også de mange tragiske menneskeskjebnene under slaget er veldig godt formidlet i filmen, samtidig som filmskaperne også har klart å legge inn små, nesten absurde pauser med humor midt oppi alt det katastrofale.

Jeg har absolutt ingenting å utsette på dette fantastiske stykket filmkunst jeg så i natt, kanskje sett bort i fra at det ikke er noe særlig praktisk å ha på 3D-briller når man silgråter…

Men tenk at alt dette er skapt bare ut av fantasien til ett eneste menneske? Det er kanskje det aller mest fantastiske! TAKK J.K. Rowling!

Hva synes dere som har sett filmen? Hvordan føles det at siste filmen er avduket? Gråt du? Hva gjør vi nå? 

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Sondre sier:

  Fikk tårer i øynene en rekke ganger :P..
  Aftenbladet gav også filmen terningkast 6!

 • Sondre sier:

  Og nå skal eg legge meg, med den fantastiske musikken fra filmen på ørene :D

 • Maren Susanna sier:

  Åh, jeg gråt masse! Hulket, til og med, og det har jeg aldri gjort underveis i en film før! Synes det var helt fantastisk, storslagent og bare ja, nydelig. Det at de hadde forandret ulike deler fra slik som det i boken gjorde ikke noe, synes jeg, for endringene de gjorde var virkelig bra.

  TAKK, WB, JK og hele filmcrewet for å ha laget den beste avslutningen HP noen gang kunne hatt!

 • Karoline Holm sier:

  var en fantastisk film! Er så utrolig lykkelig for at de lagde to filmer, og hvordan de klarte å få frem den siste filmen. Helt enig med dette innlegget, alt gjennom hele reisen ble oppsummert på en enkel og vakker måte.
  Likte også godt filmens versjon med Luna og Nilus for eksempel.
  MEN såklart er det noen småplukk. blant annet, står det ikke hele tiden i boken om Abriams klare, blå øyne, slik som sin bror Albus Humlesnurr? Reagerte kraftig når jeg så Abriams mørke, brune øyne i filmen.
  I tillegg skulle jeg ønske ronny sitt hår ikke skjulte hans kyss med hermine, og jeg skulle ønske Bellatrix døde en smertefull død, slik hun fortjente.
  Ellers var jeg veldig takknemlig over hvordan filmen ble!

 • Anonym sier:

  Helt fantastisk! De kunne ikke gjort det noe bedre.
  Jeg gråt, jeg lo og jeg hadde frsninger nedover ryggen

 • Lene sier:

  Det var bare helt fantastisk!! Jeg gråt og jeg lo og jeg satt nesten ytterst på stolkanten under hele filmen. Det var vidunderlig!!
  Men.. Det var jo slutten! En god slutt, men slutten…!
  Var små endringer som var gjort, men de førte jo til en god historie – istedet for å ødelegge.
  Er bare knallfornøyd!!

 • Stine sier:

  Jeg så filmen i natt, og den var jo bare helt fantastisk! Desidert den beste filmen av alle filmene. Syns alt var så perfekt satt sammen, ble nesten litt sånn «wow». Trist når Fred hadde død.. da satt jeg med tårer i øynene. Vet nå ikke helt hvor jeg skal begynne med. SKulle ønske Hermiones hår ikke skjult kysset med Ron, men jeg elsket det og fikk nok tårer i øynene der å. Heldigvis skjulte 3D brillene tårene. Det var liksom det eneste gleden inni dramaet. 6ER fra meg!

 • Benjamin sier:

  Skal se den kl. 18:00 i dag. Tar med med et par pakekr med lommetørkle. Men husk folkens, det er ikke ferdig! Vi har Pottermore.com. :)

 • Synnøve sier:

  Jeg syns den var fantastisk.Magisk. Jeg trodde jeg kom til å føle at alt hadde sluttet og at verden var over og blablabla. Men det gjør ikke det.
  Jeg gråt selvfølgelig fra jeg så WB logoen til jeg så rullleteksten og litt til.Men filmen var bra,veldig bra.

 • Ankebanke sier:

  Lykkens sukk! Dette altså, dette var legendarisk!

 • Elise sier:

  En verdig slutt, absolutt! All ære til WB og JK <3

 • Benjamin Skjevik sier:

  Min anmeldelse kan leses her: http://www.gamereactor.no/blog/fantomena/#28093

 • Inge Borthne sier:

  Så den i dag.
  Kjempeflott avslutning på en epoke men også et eventyr. Var flott at de startet der Voldemort fikk oldstaven.
  Blir sikkert flott med Pottermore.om, men jeg sitter med en tanke i hodet om at det faktisk i både bok og filmform er helt slutt.
  Vi får håpe det dukker opp no godsnacks på DVDen i allefall.
  Har vært spennende å følge serien med leseøyne og med filmene.
  Bøyer meg i støvet for WB og JKR. Knalljobb fra begynnelse til slutt.

 • Alex sier:

  syns folk tar litt i når man sammenligner den siste HP filmen med ringenes herre :) er litt å ta i

 • Erle sier:

  Jeg lo, jeg gråt , jeg fraus. Jeg tror jeg var innom alle følelsene i føleseregisteret gjennom filmen. Det er helt utrolig at denne serien har kommet til en slutt etter 10 fantasiske år. Jeg har selv vokst opp med denne fantasikse serien. Filmen er den beste av HP filmene, selv om de andre er gode de og var denne toppen av kransekaka. Jeg går i en transe enda etter filmen. Gleder meg bare nå til å få denne filmen i mine egne hender.

  Terningkast 6

 • Rune sier:

  En fantastisk bra film og et verdig punktum.
  Alan Rickman overgikk seg selv i denne filmen.

 • snapefan sier:

  Har sett den ett parr ganger alt. Synes den var veldig bra. Alan Rickman var fantasitisk. Felte til og med en tåre. Eneste jeg savnet mest var Dombledore sin historie og de kunne gjerne skildret dødsfallene til bikarrakterene.

 • lisa sier:

  Vært og sett filmen idag med mine barn.Tross mine 43 år satt jeg med tårer i øynene.Vi har vært med om en fantastisk flott eventyr.Har lest bøkene ,sett filmene og besøkt Alwnick castle ,hvor en av filmene ble spilt inn og organisert en Harry Potter fødselsdag.Har hatt det kjempegøy !!!

 • jackson sier:

  You actually make it appear really easy together with your presentation but I in finding this matter to be actually one thing that I believe I’d never understand. It kind of feels too complex and extremely large for me. I am having a look forward on your next put up, I’ll attempt to get the hold of it!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt