Dumbledore's man through and through.

Pottermore lanserer blogg, svarer på fansens spørsmål om nettsiden

Pottermore, J. K. Rowlings nye, mystiske nettside som åpner for fullt i oktober, har nå lansert en blogg: Pottermore Insider.Bloggen er skrevet av medlemmer av Pottermore-teamet, og skal bringe oss alt av siste nytt og oppdateringer på Pottermore, og i tillegg svare på spørsmålene vi har. De følger oss helt til (og etter) (beta-)lanseringen 31. juli, og skal poste «temmelig regelmessig», så her er det lurt å følge med!

I dag har de svart på diverse spørsmål innsendt via fansider over hele verden, og her er litt av hva vi har fått vite til nå:

* Hvordan vil jeg som Pottermore-bruker kunne påvirke historien? Har ikke Harrys historie allerede blitt fortalt?
Den beste måten å tenke på Pottermore, er å se for seg en interaktiv, illustrert følgesvenn til bøkene. I tillegg til å oppdage nytt materiale fra J. K. Rowling om Harrys verden, vil du være i stand til å samhandle med de viktigste øyeblikkene i bøkene (valghatt-sekvensen, for eksempel). Du kan  laste opp dine kommentarer, tanker og kunstverk som omhandler alle rollefigurene, objektene og stedene du møter på.

Altså IKKE en fanfiction-side, som diverse presse har påstått den siste tiden (Red. anm.)!

* Pottermore er altså ikke en MMORPG som World of Warcraft, eller et sosialt nettverk-spill som Farmville?
Nei. Selv om det er noen enkle spill du kan forsøke (for eksempel brygge eliksirer), handler Pottermore om bøkene, det å oppleve Harrys historie på en ny måte og å oppdage all den ekstra informasjonen som J. K. Rowling har skrevet.

* Er Pottermore Harry Potter-leksikonet?
J. K. Rowling har skrevet eksklusivt nytt materiale, spesielt for Pottermore, som gir unik innsikt, bakgrunnshistorier og tilleggsinformasjon om rollefigurene, steder og objekter i Harry Potter-serien. Inntil videre er Pottermore det eneste stedet du vil være i stand til å finne ny informasjon fra J. K. Rowling om Harry Potter-verdenen, og vi vil offentliggjøre dette materialet etter hvert som de syv bøkene dukker opp på siden.

* Hva skjer 31. juli?
Vi vil ikke ødelegge overraskelsen, men noe vil skje på Pottermore.com den 31. juli.

Videre i blogginnlegget står det «for å komme inn på Hogwarts må du ha magiske evner», med en link hit. I dette intervjuet forklarer Rowling hvordan trollmenn og hekser blir registrert for å komme inn på Hogwarts (en magisk fjærpenn registrerer fødselen i en bok, som McGonagall sjekker hvert år, før hun sender ut ugler til barna som har fylt 11). Så da lurer jeg på om betatesterne (de som får innpass 31. juli, mens vi andre må vente til oktober) er de som fyller 11 i år? Er det de som har bursdag 31. juli? Eller er det de som fyller 11 år 31. juli? Spennende!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Ann Christin sier:

    Dette er så spennende!

  • Anonym sier:

    hvor mange vil være i stand til å bruke Pottermore? vil det være et maksimum antall eller er det ingen grense?

  • MsJoplin sier:

    Jeg vil tro det ikke er noen grense rent teoretisk. Men i og med at nettsida knakk sammen da alle forsøkte å registrere e-mailen sin samtidig håper jeg virkelig de har oppgradert et par ting siden da. :P


Legg igjen en kommentar

Valgfritt