This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

7 bøker, 7 dager, 7 sjanser til å komme inn på Pottermore

Pottermore Insider har lagt ut informasjon om hvordan de heldige betaleserne kan få mulighet til å komme inn på Pottermore.com tidligere enn andre. Som vi skrev tidligere, er det altså en magisk fjærpenn (quill) som bestemmer hvem som skal få begynne på Hogwarts, og i de neste 7 dagene skal man altså forsøke å finne denne fjærpennen:

Hver dag i syv dager, fra 31. juli til 6. august, legger vi ut et «clue» (et hint) på Pottermore-siden, som skal hjelpe deg til å lokalisere den magiske fjærpennen. Hvis du finner den, har du sjansen til å få tidlig adgang til Pottermore.

Det blir et nytt hint hver dag, og hvert hint henviser til en forskjellig bok i Harry Potter-serien. På dag 1 vil hintet henvise til «Harry Potter and the Philosopher’s Stone», på dag 2 «Harry Potter and the Chamber of Secrets» og så videre. Hintene vil også variere i vanskelighetsgrad. På dag 1-3 er hintene vanskeligere, og på dag 4-7 er hintene enklere.

For å finne den magiske fjærpennen, må du løse hintet, og legge til svaret på slutten av nettadressen http://quill.pottermore.com/ Dette vil føre deg til en nettside hvor den magiske fjærpennen befinner seg mens tidlig adgang er tilgjengelig. Den magiske fjærpennens hjemmested vil endres hver dag.

Eksempel:
Hint: Hvor mange bøker er det i Harry Potter-serien? Multipliser dette nummeret med 10.
Svar: 70
Legg til dette svaret på slutten av nettadressen (dette blir da http://quill.pottermore.com/70). Klikk enter for å gå til nettsiden hvor den magiske fjærpennen er lokalisert.

Når du har funnet den magiske fjærpennen, vil du bli ført tilbake til Pottermore.com. Hvis registreringen fortsatt er åpen for dagen, har du muligheten til å registrere deg for å få tidlig adgang til Pottermore.

NB!! Det er viktig å få med seg at det å finne den magiske fjærpennen ikke vil garantere deg innpass, siden registreringen kun er åpen så lenge det er ledige plasser igjen. Dersom du ikke rekker å få registrert deg dag 1, kan du forsøke igjen frem til 6. august.

Vi forteller deg ikke når et hint er lagt ut, men vi vil fortelle når dagens registrering er stengt. I tillegg får du uansett ikke adgang umiddelbart. Vi har ikke mulighet til å slippe inn alle betatesterne samtidig, så det kan ta noen uker før du får velkomstmailen med videre instrukser.

Dagens registrering er allerede stengt.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Inger sier:

  Noen som kom gjennom i dag? Not me…sov for lenge :P

 • MsJoplin sier:

  Jeg også, haha.

 • Anonym sier:

  Jeg gjorde, fikk registrert og fått mail og alt ting ^^

 • MsJoplin sier:

  Så fantastisk! Du er kjempeheldig! Vi blir veldig glade om du holder oss oppdatert ;)

 • Jørgen sier:

  Jeg fant pennen rett etter spørsmålet ble postet, men ble bare sendt til hovedsiden. Godt mulig jeg overså noe å trykke på der, men jeg hadde kjempedårlig tid, så jeg fikk ikke tid til å utforske noe som helst skikkelig.

  Håper på å komme inn i dag.

 • Inger sier:

  Hurrahurra! I dag klarte jeg, via en veldig bra fyr, å få registrert meg! Og så måtte man registrere seg på nytt..og så plutselig er jeg garantert tilgang til siden, hurra! :)

 • Ankebanke sier:

  Jippi! Idag har jeg fått det til også :D

 • MsJoplin sier:

  Jeg kom også inn i dag, håper bare jeg får mailen snart..!!!

 • [...] måned etter at det ble åpnet for forhåndsregistrering på Pottermore, er det nå stadig flere brukere som får tilgang til nettsiden. Jeg har endelig [...]

 • Russellbioto sier:

  Работает на российском рынке и отделочных материалов с 2013 года, является динамично развивающейся компанией, занимающейся поставкой коммерческих напольных и настенных покрытий для общественных и частных интерьеров.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt