Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Årets viktigste bursdager!

I dag er det en spesiell dato, en heltinne og en helt fyller år! Den ene er J.K. Rowling, som fyller 46 år. Hun har gitt oss flere år med lesergledw og, som følge av bøkene, mange år med like stor glede over filmene. For det er vi evig takknemlige, og sender de beste lykkeønskninger og gratulerer så mye med dagen!

Den andre som fyller år, er selveste Harry Potter. I dag blir han 31 år, og vi håper han trives med både jobb og familie. For ham ønsker vi en rolig og fredfylt fremtid! Vi gratulerer så mye med dagen, kjære Harry!

I tillegg til disse to er det en skuespiller som har bursdag, han skal vi heller ikke utelate.Richard Griffiths spilte Harrys noe usympatiske onkel Vernon i filmene. Han fyller 64 år i dag. I det siste har han blant annet spilt King George i den siste Pirates of the Carribean-filmen. Vi gratulerer med dagen!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt