Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Vinneren er kåret!

Vi fikk inn totalt 13 bidrag fra 12 mennesker i denne runden. Kreativiteten har vært stor blant deltakerne og vi har frydet oss veldig under utvelgelsen. Vi har vært tre i juryen: Tonks, Inger og meg selv, og de to vinnerne ble enstemmig valgt.

Kriteriene vi valgte ut etter var først og fremst kreativitet. Hvem ville gjøre noe fullstendig sprøtt for å få laget en valghatt? Ettersom bidragene strømmet inn, ble det klart at mange har hatt kjempestor fantasi også når det gjaldt hva valghatten ville ha sagt til dem! En enkel plassering i riktig skolehus var vel egentlig det jeg så for meg, men vi har fått inn ekstremt mye bra. Noen har sendt inn rene noveller.

Mai Sigrid har kommet med det mest fantasifulle bidraget! Hun har brukt søsterens hår (uten extensions!), og formet en valghatt med det:

Når det gjelder valg av hus, har Mai Sigrid løst det slik: «Jeg mener at mitt røde hår og min kjempekule personlighet, er nok til å definere meg selv som en Wiltersen, og Wiltersen-familien hører jo hjemme i Griffing! Derfor ville Valghatten, etter å ha blitt plassert på mitt hode, så klart sagt noe sånt som: «Aha! Lille frøken Wiltersen! Denne er ikke vanskelig, jeg vet nøyaktig hvor ditt røde hår og dine «uskyldige» rampestreker hører hjemme; GRIFFING!»"

Personen med sammenlagt best valghatt OG tekst, er Kristin! Hun har laget en valghatt i marsipan som er farget med konditorfarget. Denne ble satt oppå en krydder-cupcake inspirert av ulike Potter-oppskrifter fra nettet, med en smakskombinasjon av ingefær, nellik, kanel og vanilje. Et tykt lag kremostglasur i tillegg og vips har man en cupcake-valghatt! Det er meningen at hatten skal spises for at man skal finne ut hvilket hus man tilhører. Morsomt!

Valghatten vil ikke plassere Kristin i Griffing, fordi hun er redd for edderkopper og mørket. Hun blir dermed plassert i Ravnklo. Les hva som skjedde da Kristin tok en bit av cupcake-valghatten her.

GRATULERER SÅ MYE, begge vinnerne! Dere blir kontaktet på e-post!

Alle hadde fortjent en premie denne gangen, for dere har vært utrolig flinke! Heder og ære får bli alles premie i stedet. Ta en titt i galleriet vårt på resten av bidragene og les hva valghattene deres forteller.

Vi kommer definitivt til å ha flere kreative konkurranser fremover!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • HPFF sier:

    Ja, ja. Alle kan jo ikke vinne, men jeg gratulerer vinnerne. BRA JOBBA TIL ALLE SAMMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Tuomas sier:

    Mange flotte bidrag! Gratulerer til vinnerne! :)

  • jack sier:

    Thank you for any other great post. Where else may anybody get that kind of information in such a perfect means of writing? I’ve a presentation next week, and I am at the look for such information.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt