Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Er du på Pottermore?

En måned etter at det ble åpnet for forhåndsregistreringPottermore, er det nå stadig flere brukere som får tilgang til nettsiden. Jeg har endelig blitt en av de heldige, og kan bekrefte at dette er et utrolig morsomt konsept for oss fans!

Illustrasjonene,kreativiteten og mulighetene på siden imponerer og fascinerer meg stadig vekk og det er spennende å få være med på å gjøre siden enda bedre.

Noe av det morsomste med Pottermore er den sterke konkurransen mellom de fire forskjellige husene. Selv havnet jeg i Gryffindor og er ganske irritert over at Slytherin for øyeblikket har mye mer poeng enn oss! Men det går seg nok til…

Spørsmålene når man skal sorteres er morsomme å gå gjennom, og på mange av dem jeg fikk var det så og si umulig å gjette seg til hvilke spørsmål som ville lede til hvilket hus- altså blir det «personlighet» og ikke ønske om plassering som avgjør hvor man ender.

Også den ekstra informasjonen fra Jo er veldig spennende å lese, det er ganske utrolig hvor mye ekstra historie hun har oppi hodet og rundt om kring i gamle kladdebøker! Til tider er det litt lite ekstra informasjon, men får håpe det dukker opp mer etterhvert!

Jeg kunne skrevet mye mer om opplevelsen, men dere får jo alle snart finne det uansett!

Dersom du også har tilgang til Pottermore, skriv en kommentar og fortell om ditt inntrykk!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Anonym sier:

  Ja, jeg er kommet inn på pottermore. Har lest hele kapittel 1, og det er som du sier. Elsker å lese all den bakgrunnshistorien! Gleder meg til vi får lest Slurs bakgrunnshistorie. Selv havnet jeg i hufflepuff, men føler meg egentlig mer som en blanding av gryffindor og hufflepuff, ikke helt 100% som hufflepuffing, men jeg er da fornøyd, hvis det er der jeg hører hjemme så^^

 • Ankebanke sier:

  Jeg gleder meg sånn! Sitter fremdeles og venter på mail! Neste gang er det vel min tur ;) Kos deg i mellomtida Inger!

 • Tina Malen sier:

  Har kommet et stykke uti. Digger den nye informasjonen! kunne godt vært litt mer fra boka i hvert kapittel. Liker konseptet! men skuffa over sorteringen, alt for få spørsmål! jg var sååå sikker på Ravnklo og endte i Smygard. Men kan bli spennende det også ^^

 • Jørgen sier:

  Kom inn mandag for en uke siden.

  Siden er helt fantastisk, men jeg tror at folk kommer til å gå litt lei av aktivitetene der. Håper at «Wizard’s Duel» blir aktivt igjen snart.

  Bakgrunnshistorien er fantastisk, men ja, det kunne godt vært mer.

  Jeg kom i Hufflepuff, og er egentlig fornøyd. Håpte på Ravenclaw, men jeg er fornøyd jeg. MASSE informasjon om oppholdsrommet deres! Eneste ulempen er at hufflepuff ligger VELDIG langt bak i poeng, og folk forlater brukerne sine når de blir sortert til dette huset :/

 • Ankebanke sier:

  Nå har jeg endelig fått mail! Skulle gjerne stengt meg inne på hybelen og utforsket Pottermore, men det er en travel studieuke med essayskriving og alt som hører med, så jeg får vel spare det til helgen…Gleder meg!

 • nr sier:

  venter fortsatt

 • Riddle sier:

  Usj, skulle gjerne prøvd meg som «en av de heldige», men var på ikke-Internet-ferie, da. Skal tro jeg var skuffet. Nå venter jeg som gærn på at det åpner for alle, slik at jeg kan se hvor jeg havner og utføre osv. Håper ikke på Ravencaw, for der hadde jeg nok blitt utenfor. Nei, Hufflepuff eller Griffing håper jeg mest på. Etter det jeg har hørt og lest, så skal visst siden være veldig godt laget.

 • megan sier:

  Fikk velkomstmailen min for en uke siden, og er kjempe happy. De første kapittlene var fine, skjedde kanskje litt lite, men å komme til Diagon Alley å få seg en tryllestav og ikke minst bli valgt til et hus så er det helt fantasisk. Elsker all ny informasjon om karakterer, objekter og steder.
  Helt fantastisk!

  @Jørgen Skjønner ikke hvorfor det er så mange som ikke liker Hufflepuff, hva er feil med et hus hvor folk er snille, hjelpsomme, lojale og hardtarbeidende? Jeg ble kjempefornøyd når jeg ble valgt til Hufflepuff :D Vi får jobbe ekstra mye og skape masse huspoeng ;)

 • witchSpirit136 sier:

  jeg er godt uti. gleda meg så og når jeg først er inne er det kjempespennende og lese alle bakgrunnshistoriene og utforske alle sidene. men det er en ting som plager meg, og det er at jeg noen ganger blir kastet ut av siden fordi det ikke er nok plass. men det betyr vell bare at den er porulær og det er jo bra, så jeg får ta det med et smil :)
  gled dere til dere kommer inn, det er megakult :)

 • Mona sier:

  Jeg har også tilgang. Har ikke vært så veldig aktiv der enda da, siden fungerer litt treigt innimellom for meg. Jeg havnet i alle fall i Hufflepuff, det var det jeg trodde jeg kom til å gjøre også :)

 • Synnøve sier:

  Nei.Nå skal jeg gå å gråte i et hjørne

 • Martin sier:

  har komt inn!!!!!!!!
  kom i huffelpuff, fornøyd, men håte på gryffindor!..

  men jeg har sittet flere timer der nå, å tror jeg har gjort d meste. hva gjør folk nå liksom??

 • QuaffleVine105 sier:

  Har kommet inn, og det er Gryffindor! Jeg er vel sånn halvt om halvt, fikk velge mellom det og Hufflepuff. Fornøyd jeg! Siden er jo rå bra, du får vite så mye mer.
  Martin: Jeg er egentlig ferdig med bok 1, men nå driver jeg bare og øver spells og lager potions – moro!!

 • NewtMirror129 sier:

  Jeg var helt sikker på at jeg var en hufflepuff eller håpet vertfall på en ravenclaw.. Jeg fikk veldig bakoversveis da det viste seg at jeg var en slytherin. Men for en opplevelse! Helt utrolig å lese å se alt i sammen. Ikke minst å få mulighet til å lage eliksirer noe jeg virkelig har fått sansen for.

 • Anonym sier:

  dere er insane dårlig til å oppdatere her, tror jeg bare slutter å lese her jeg :)

 • MsJoplin sier:

  Anonym: Vi beklager at du oppfatter vår oppdatering dårlig om dagen. Den aller siste filmen kom ut i sommer og etter det har vi nok alle mistet vår store interesse for Harry. Vi har tross alt levd og åndet for bøkene siden 2002, og det har vært både slitsomt og tidkrevende. Når det nå ikke lenger er noen flere bøker eller filmer i gjære, tenker vi nok at det ikke er fullt så krise om vi ikke skriver om Dans kjærlighetsliv eller Emmas nye skolefag. :P

 • Ida M sier:

  Er det noen som kan hjelpe meg litt? Føler meg litt dum som spør, men..

  Jeg forhåndsregistrerte meg aldri til Pottermore, og har derfor ikke laget noe brukernavn og passord. Er det noen mulighet for å registrere seg nå i ettertid? Jeg har lett og lett på siden men finner ikke registreringsmuligheter noe sted :O Er det bare meg som er blind, eller?!

 • MsJoplin sier:

  På nettsiden står det: Pottermore is currently only available to those who are part of the Beta.

  Med andre ord, kun de som allerede er inne. De har utvidet betaperioden for å gjøre siden bedre. Følge med på Pottermore insider.

 • Lisa sier:

  Jeg spiller Pottermore selv, og har fullt tilgang til hver nettside der. Men problemet mitt er kapittel 1. nr5. Jeg får meg ikke videre!!!! send meg mail om dere vet hvordan man kommer seg videre, takk!
  Lisaoh@Hotmail.com

 • Every wesekend i used to pay a visit this web site, as i wish
  for enjoyment, as this this website conations truly good funny information too.

 • I am now not sure where you are getting your information, however great topic.
  I must spend some time learning much more or
  understanding more. Thanks for magnificent info I used to be
  searching for this info for my mission.

 • There are a lot of different minigames to play and side quests to undertake.
  A Secure Hash Algorithm, such as SHA1 or MD5, produces a unique, hash value based on the contents
  of the file and ensures that even a single character changing in a file will be detected.
  The pleasant and easy-to-use interface of this tool has given it a lot of popularity.

 • This article gives clear idea in support of the new people of blogging, that actually how to do running a blog.

 • Lacy sier:

  Hi there, I enjoy reading throgh your article post. I wanted to write a little comment to support you.

 • Appreciate this post. Let me try iit out.

 • Solar Generator is a misnomewr if you have solar panels for
  this, it will recharge. To protect yourself from solar panels with false advertising, llook for items
  which are covered by e – Bay Buyer Protection. Battery LCD Display, Monitor the input and outpt power, its
  an advance feature display indicator of power receiving and power output,
  display in Amperes, Volts, Watts, Amp Hour and Watt
  Hour.

 • RhondaLZarco sier:

  It’s fantastic that you are getting ideas with this paragraph along with from the argument made currently.

 • Hello, its fastidious paragraph concerning media print, we
  all understand media is a wonderful source of data.

 • Taurus sier:

  It’s remarkable designed for me to have a site, which is helpful for my
  experience. thanks admin


Legg igjen en kommentar

Valgfritt