God Rest Ye, Merry Hippogriffs.

Harry Potter-festmøte i Trondheim i februar

© Studentersamfundet i Trondhjem

Studentersamfundet i Trondhjem inviterer til festmøte om Harry Potter lørdag 25. februar:

Som en av tidenes største boksuksesser har bokserien om Harry Potter forhekset lesere i alle aldre. I over ti år, og gjennom syv bøker, har serien tiltrukket seg flere og stadig mer dedikerte fans. Til nå har bøkene blitt solgt i 300 millioner eksemplarer og er oversatt til 60 språk. Men hva er det som gjør at så mange blir engasjert og forelsket i historien?

For å hjelpe oss med å besvare dette spørsmålet kommer oversetteren av Harry Potter-bøkene,Torstein Bugge Høverstad, til Samfundet denne vinterkvelden. Høverstad har selv opplevd engasjementet og det personlige forholdet fansen får med bøkene, og han kommer til Storsalen i kveld for å snakke om sitt forhold til Rowlings magiske verden. Han får selskap av symfoniorkester, kor og andre kunstneriske innslag.

Velkommen til en magisk kveld, fylt med stemning, musikk og overraskelser!

Etter møtet blir det fest på Huset, der beste kostyme blir belønnet med 3 billetter til valgfrie konserter på Studentersamfundet våren 2012.

Jeg skal dit! Sees vi?

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Ankebanke sier:

    oioi! Så kult :D Dette burde vi stelt istand i Bergen også!

  • Skrulla sier:

    ååå! Skulle ønske jeg bodde i Trondheim igjen! skulle fått igang noe slikt i Oslo også :)

  • peter sier:

    I don’t even know the way I ended up here, however I believed this submit was good. I don’t recognise who you’re however certainly you are going to a well-known blogger should you are not already ;) Cheers!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt