The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Rupert Grint på treski i Norge

Vi kjører på med en aldri så liten oppdatering rundt den kommende norske filmen «Into the White», hvor Rupert Grint spiller en av hovedrollene. Nå har nemlig enda ett klipp fra filmen dukket opp på nettet! Denne gangen får vi se Rupert gå på langrennski et sted i den norske fjellheimen, og det er mer enn tydelig at han IKKE ble født med ski på beina!

Ifølge medskuespiller Stig Henrik Hoff øvde Rupert på moderne ski dagen i forveien, men innspillingsdagen var det bare å kjøre på med treski på norsk skare. Hoff forteller også om et Rupert-utsagn som minner utrolig mye om noe vår kjære Ron Weasley kunne sagt, nemlig at Rupert «påsto han hadde en onkel som hadde sett et skipar en gang.» Høres ut som Ron spør du meg!

Les resten av intervjuet med Stig Henrik Hoff på VG her.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt