New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Bekreftet: Rupert til Oslo 4. mars!

Det er nå klart at Rupert Grint kommer på besøk til Oslo i forbindelse med premieren på filmen Into the White 4. mars! Jeg (Inger) kommer mest sannsynligvis til å være tilstede for å dekke premieren for The Daily Prophet, er det noen flere som tenker å dukke opp?

Les mer om premieren og filmen her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Ankebanke sier:

  Så stas Inger! :) Jeg har nok dessverre ikke mulighet til å reise fra studentbyen akkurat da. Hils Rupert fra meg ;)

 • Rupert fan!! sier:

  Hei Jeg kommer jeg også!!!
  Gleder meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Kamilla sier:

  Jeg kommer jeg ogsåå!!! :D Gleder meg sikklig!!

 • Anonym sier:

  drar han fra norge 4.mars???

 • Ankebanke sier:

  Da har vi fått hilst på ham i Bergen også :D Autografen henger over senga mi ;)

 • Anonym sier:

  når drar han fra Norge??

 • henry sier:

  Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have developed some nice methods and we are looking to swap techniques with other folks, please shoot me an email if interested.

 • Thomas sier:

  Godt å se The Daily Prophet på nett igjen!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt