Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

Omslag og forsider

Harry Potter kan nesten ikke vente med å begynne på skolen igjen(hvem ville ikke det dersom de hadde bodd sammen med de forferdelige Dursley’ene?). Med hjelp fra Ministry of Magic kommer han seg vekk fra Dursley’ene nok en gang og er klar for sitt tredje skoleår på Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry.

Her viser det seg at en fange har rømt fra trollmannsfengselet Azkaban. Til og med muggle’ene har hørt om fangens flukt, men de vet ikke at fangen heter Sirius Black. De vet heller ikke at den samme Black er dømt for å ha drept 13 mennesker og ryktes å være Voldemorts arving…

Store utfordringer og spennende eventyr venter Harry og vennene hans, Hermione og Ron gjennom nok et skoleår. Ryktene sier at Sirius Black er på vei til Hogwarts – hvem kan han være ute etter? Det blir ikke bedre når det viser seg at han har en medhjelper på Hogwarts. Som du sikkert skjønner blir det – ikke overraskende – nok et utfordrende skoleår for Harry. Og da tenker vi ikke på de faglige utfordringene, de skumle fengselsvaktene har nemlig kommet fra Azkaban for å vokte skolen..

 

» Om boka » Omslag » Kapitler » Utmerkelser

Be Sociable, Share!