NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

Omslag og forsider

Harry venter i Privet Drive. Føniksordenen kommer for å frakte ham trygt vekk uten at Voldemort og etterfølgerne hans finner det ut – hvis de får det til. Men hva vil Harry gjøre etterpå? Hvordan kan han fullføre den viktige og tilsynelatende umulige oppgaven Professor Dumbledore etterlot ham?

Harry har fått en dyster, farlig og tilsynelatende umulig oppgave: det å finne og ødelegge de gjenværende horcruxene til Voldemort. Aldri før har Harry følt seg så alene, eller sett for seg en så mørk fremtid. Men Harry må på en eller annen måte finne styrke innenfra for å fullføre oppgaven han er blitt gitt. Han må forlate varmen, sikkerheten og kameratskapen i The Burrow, og følge, uten frykt eller betenkligheter, den ubønnhørlige veien som er staket ut for ham.

I dette syvende og siste bindet i Harry Potter-serien, avslører JK Rowling på en spektakulær måte svarene på alle våre etterlengtede spørsmål. Denne trollbindende, rikt detaljerte fortellingen, som stuper, vrir og vender på seg i et halsbrekkende tempo, bekrefter forfatterens rolle som dronningen av fantasy, hvis bøker vil bli lest igjen og igjen og igjen.

» Om boka » Omslag

Be Sociable, Share!