Bless the children, give them triumph now.

Medarbeiderne

Mange personer må til for å drive The Daily Prophet. Medarbeiderne er håndplukket av redaktøren fordi de vet alt det er å vite om HP, de er kremen av kremen av eksperter.

Lise Berit, Inger og MsJoplin møter Harry and the Potters etter konserten i Oslo 07.08.2010

Inger og Tonks på premieren til Harry Potter and the Half-Blood Prince, på Akershus festning.

Inger og Tonks på premieren til Harry Potter and the Half-Blood Prince,på Akershus festning.

Sjefsredaktør og webmistress
Navn: MsJoplin, Slytherin
Mail: msjoplin[@]thedailyprophet[.]org

Miss Jay er 1980-modell av en bibliotekar fra Oslo-området, nå bosatt i Moelv med samboer og fem katter. Etter at hun leste Harry Potter-bøkene for første gang i 2003, startet hun søstersiden Gryffindor vs Slytherin og senere altså TDP. Foruten Harry Potter leser hun omtrent alt hun kommer over, inkludert baksiden av dorullpakka dersom det ikke er annet på toalettet (akkurat som Rowling selv, hah!).

Webmaster
Navn: Taske, Hufflepuff
Mail: taske[@]thedailyprophet[.]org

Taske er født i 1974, er systemadministrator og genial når det gjelder å mekke hjemmesider. Man kan si det var hans skyld at vi fikk fatt på det flotte domenenavnet.

Redaktør
Navn: Lise Berit, Gryffindor
Mail: liseberit[@]thedailyprophet[.]org

Lise Berit har bosatt seg i de dype skoger i Østfold, nærmere bestemt Spydeberg. Hun er fanatisk opptatt av Harry Potter, og skriver nyheter på TDP i ny og ne. Er blitt mor til vår første TDP-maskot, og en grå pusefrøken ved navn Luna (oppkalt etter Luna Lovegood, selvfølgelig).

ingerJournalist
Navn: Inger, Gryffindor
Mail: inger[@]thedailyprophet[.]org

Inger er en 89-modell fra Oslo som enda ikke aner hvordan fremtiden ser ut. Men så lenge den inneholder frihet til sprell, turer, reising, skriving og Harry Potter kan det nesten være det samme. Akkurat nå går hun for øvrig på Møre Folkehøgskule i Ørsta og trives veldig godt der!

Journalist
Navn: Martin, Ravenclaw
Mail: martin[@]thedailyprophet[.]org

Martin er 15 år og er fra Finnsnes i Troms. Han er evig fan av Harry Potter, er flink med data, og spiller piano. Han fant ut at Harry Potter var digg da han lånte morens HP bøker og begynte å lese, som 10 (?)-åring.

tonksJournalist
Navn: Tonks, Gryffindor
Mail: tonks[@]thedailyprophet[.]org

Tonks som hun kalles, er en livlig jente på 20 år som forøvrig bor på Østlandet. Hun har vært avhengig av Harry Potter i 9 gode år nå, og flere skal det bli! Livet til Tonks består av musikk i hverdagen (hun er for tiden musikkstudent) og webdesign. Mote er en av hennes største lidenskaper til dags dato, og hun sier ikke nei takk til en ferietur, ettersom hun elsker å reise å oppleve nye spennende kulturer.

Journalist
Navn: Tuomas, Gryffindor
Mail: tuomas[@]thedailyprophet[.]org

Tuomas er 20 år og har vært HP-fan i over halvparten av dem. Han kommer fra den lille byen Mosjøen midt i Norge. På fritiden går det mest i Harry Potter, musikk, data og PS3.

Be Sociable, Share!